На Буковині побилися чиновник і землевпорядник

На Буковині побилися чиновник і землевпорядник
У Чернівецькій області стався конфлікт між заступником голови Хотинської РДА та представником земельного товариства «Землевпорядник».

Це сталося в селі Каплівка під час розподілу паїв. Землевпорядник звернувся до міліції, - пише IA ZIK.

Як повідомляє сектор громадських зв’язків УМВС в області, 17 квітня 2013 року до Хотинського РВ УМВС із заявою звернувся представник земельного товариства «Землевпорядник» з приводу пошкодження належного йому майна під час розподілу земельної ділянки одним із працівників Хотинської РДА.

Звернення слідчим було внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Розпочато досудове розслідування з попередньою кваліфікацією за ст. 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна).

За результатами проведення досудового розслідування за даним фактом буде прийнято рішення згідно чинного законодавства.

Водночас, прес-служба ОДА повідомила, що голова ОДА Михайло Папієв розпорядився невідкладно взяти пояснення від учасника конфлікту, заступника голови Хотинської РДА Анатолія Сухара з приводу інциденту.

Як стало відомо ІА ZIK, підприємство Анатолія Сухара орендує паї в селі Каплівка. Хтось із селян не захотів здавати йому паї і звернувся до землевпорядника, щоби виділити свій пай в натурі. Під час цього й виник конфлікт між заступником голови РДА та землевпорядником.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Буковині побилися чиновник і землевпорядник
18 квітень, 2013, 13:54