У Володимирі будинок потопає у каналізаційних стоках

У Володимирі будинок потопає у каналізаційних стоках
Підвал будинку у Володимирі перетворився на своєрідний «фекальний басейн».

Комунальні служби та влада Володимир-Волинського ігнорують проблему потрапляння каналізаційних стоків у підвал житлового будинку по вулиці Шевченка, 72, ‒ повідомляють у прес-службі «Свободи.»

Днями до депутата міської ради від ВО «Свобода» Сергія Коби звернувся із заявою мешканець Володимира-Волинського Анатолій Черенюк зі скаргою на те, що підвал будинку по вулиці Шевченка, 72, в якому він мешкає, потопає в каналізаційних стоках.

Добитися справедливості та змусити владу міста усунути проблему, яка з дня на день лише загострюється, самостійно чоловік так і не зміг, ‒ ідеться в повідомленні.

«Те, що я дізнався про проблеми з каналізацією з розповіді пана Анатолія мені здалося дещо перебільшеним, і я вирішив разом із ним спуститися у підвальне приміщення будинку. Той жах, який побачив і відчув передати словами неможливо. Це не просто тимчасова аварійна ситуація з каналізацією, а сплановане на роки скидання каналізаційних стоків щонайменше з трьох стояків у підвал будинку, один з яких просто відкритий», ‒ розповів про існуючу проблему свободівець.

Прокопані комунальниками рівчаки, якими течуть каналізаційні відходи, утворюють «фекальний басейн» у підвалі, який періодично по трубі виходить назовні і тече майбутнім проспектом Шевченка, на реконструкцію якого буде потрачено 3 млн. 150 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада міста вже давно не спроможна вірішувти проблеми жителів Володимира-Волинського. То за дороги не може розібратися,то тепер виявляється вже скільки років жителі будинку живуть у помийній ямі. І комунальники міста разом з улюбленим " народним мером" нічого не можуть вірішити - тільки канавки риють. Ха-Ха-Ха.
При теперішньому керівництві Петра Данловича яке триває вже майже пятнадцять років місто опинилрся у великій помийній ямі
В школах суцільні побори на ремонти класів, в лікарні не лікують, річку Лугу забруднють каналізацією та стоками нафти.
А ще міська влада разом з депутатами міста планують збудувати нове приміщення міської ради, випрямити русло річки Луга
Видно грошей у депресивному і економічно зруйнованому партгосподарниками місті " вже забагато" не знають куди іх дівати!!!
Відповісти
Останні новини
У Володимирі будинок потопає у каналізаційних стоках
18 квітень, 2013, 15:09