У Нововолинську встановили сучасний спортивно-тренажерний майданчик. ФОТО

У Нововолинську встановили сучасний спортивно-тренажерний майданчик. ФОТО
У Нововолинську з’явився ще один сучасний спортивно-тренажерний майданчик. Його встановили в дворі будинків Стуса, 1 та Соборної, 6.

Про це повідомляє Нововолинськ.com.ua.

Це 9 тренажерів для різних груп м’язів, які дозволять молоді тримати своє тіло в тонусі, жити активно й отримувати задоволення від спорту.

Тренажери купили і встановили за субвенційні кошти з державного бюджету, а це 100 тисяч гривень.



За словами начальника відділу будівництва, комунального господарства і газифікації Богдана Миронюка, перш ніж придбати ці тренажери проконсультувалися із місцевою молоддю, яка займається спортом і врахували їхні думки.


«Ми відібрали найкращі цінові пропозиції виробників вуличних тренажерів й зупинились на найбільш оптимальній пропозиції від рівненської фірми «Європарк». Потім ми проконсультувались із молоддю, яка займається спортом. Їхня пропозиція полягала в тому, щоб ці тренажери відповідали усім групам м’язів. І ми врахували їхні побажання і обрали 9 різнопланових тренажерів», – розповів Богдан Миронюк.




Місце для майданчика обирали не випадково. Адже саме у цих дворах одні із найактивніших мешканців. Вони свого часу створили в будинках ОСББ, доглядають за територією, постійно поліпшують благоустрій і бережуть майно. Тож майданчик передадуть на баланс одного із ОСББ, і саме мешканцям належить зберегти тренажери в належному стані для себе і своїх дітей.

«Ми будемо доглядати за цими тренажерами, берегти їх, робитимемо тут відповідний благоустрій. Наприклад, ми хочемо встановити тут освітлення, аби можна було займатися на них ще й у ввечері», – розповів голова ОСББ «Будівельник» Петро Матрипула.



Хоч встановлені тренажери і розраховані здебільшого на дорослих та молодь, але нову розвагу залюбки опанувала й місцева дітвора.




Мешканці навколишніх будинків кажуть: діти швидко зрозуміли, як займатись на нових тренажерах, із задоволенням на них займаються і зараз із них майже не злазять.



«Оскільки в нашому районі багато дітей та молоді, а місця, де б вони займалися спортом, раніше не було, то зараз у них буде можливість проводити свій вільний час з користю. Адже тренування на тренажерах покращать настрій, зміцнять здоров’я та прищеплюватимуть любов до активного способу життя», – переконаний мешканець району Валентин Хотько.


До речі, популяризація спорту та здорового способу життя у Нововолинську – у пріоритеті, тому щороку на території міста встановлюють нові спортмайданчики та реконструюють старі. Так, вже раніше тренажерний майданчик облаштували в рекреаційній зоні міського озера і він у нововолинців зараз користується неабиякою популярністю. А вже незабаром новий спортивно-тренажерний майданчик з’явиться ще й поблизу Спортивно-оздоровчого комплексу «Шахтар».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спортивний майданчик починається з покриття. Хоча б траву викосили. Чи луцьким досвідом поцікавились.
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську встановили сучасний спортивно-тренажерний майданчик. ФОТО
25 травень, 2019, 01:26