На велосипеді на роботу – варто чи ні?*

На велосипеді на роботу – варто чи ні?*
Якщо ви хочете допомогти своєму тілу стати здоровішим, а навколишньому середовищу – чистішим, саме час пересідати на велосипед. Використовуючи його для поїздки на роботу, ви приємно проводите час, тренуєтеся і заряджаєтеся енергією. Ви прибуваєте в офіс бадьорими та свіжими. Кров розігнана по тілу, мозок готовий до праці. Для початку вам потрібно лише перейти за посиланням https://veloplaneta.com.ua/velosiped-odessa і вибрати двоколісний транспорт. Які ж переваги ви отримаєте, якщо саме на ньому добиратиметеся до офісу щоранку?

Плюси велосипедних поїздок в офіс

Кілька основних переваг, які дає вам двоколісний транспорт:

• Корисні фізичні вправи. Ви лише недавно прокинулися і скоро будете протягом годин сидіти за столом. Варто проїхатися кілька кілометрів – це корисно для м’язів, серця і мозку. Лікарі рекомендують міським жителям намагатися більше рухатися, щоб компенсувати шкоду від сидячої роботи.
• Користь для оточуючого середовища. Відмовляючись від автомобіля чи автобуса для поїздки на роботу, ви робите гарну послугу природі. Немає шкідливих викидів в атмосферу, повітря стає більш чистим і приємним. Ви вносите свій маленький вклад у збереження планети.
• Гарний настрій. Велосипедна прогулянка – це отримання заряду позитивної енергії на весь день. Повертаючись додому, ви звільняєтеся від стресу і очищуєте мозок від неприємних думок. Можна насолоджуватися пейзажами, звуками, отримувати нові враження.
• Соціальна взаємодія. Їдучи на роботу з другом чи колегою, ви спілкуєтеся і зближуєтеся. По дорозі можна познайомитися й з іншими велосипедистами, отримавши нових друзів.
• Відмова від громадського чи особистого автотранспорту дозволяє економити гроші. Також ви забудете про ранкову тисняву в автобусі чи метро.

Мінуси поїздок

Заради справедливості варто розглянути і незручності, з якими можна зіткнутися під час подорожі в офіс:

• Фізичні вправи, особливо в спекотний день, змушують тіло виділяти піт.
• Потрібно ретельніше підбирати гардероб, оскільки не будь-який одяг підходить для велосипедних поїздок.
• В погану погоду доведеться лишити двоколісний транспорт вдома.
• Може знадобитися переїзд по нерівній поверхні, проїжджій частині, тротуарах.

Усі ці недоліки цілком можна усунути. Якщо ви дуже спітніли, можна прийняти душ чи перевдягнутися. З вибором одягу також не повинно виникнути проблем. Погана погода трапляється не так вже й часто. А якщо у місті немає вело доріжок, можна їхати по тротуару чи проїжджій частині. Головне – дотримуватися правил дорожнього руху та дбати про власну безпеку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: велосипед
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На велосипеді на роботу – варто чи ні?*
26 травень, 2018, 13:02