Луцький депутат хотів заборонити всім приходити у мерію в шортах

Луцький депутат хотів заборонити всім приходити у мерію в шортах
Депутат Луцької міської ради Микола Дендіберін запропонував заборонити приходити у мерію в шортах.

Про це йшлося у середу, 29 травня, під час сесії Луцькради.

Депутат Микола Дендіберін сказав, що журналісти та інші люди не мають права приходити на сесію міської ради в шортах і вважає таку поведінку некультурною.

«Це неповага до депутатів і до всіх у міській раді приходити у шортах, як труси. Це некультурно! Ми ж в Європу йдемо!» - зазначив він.

Тож він попросив вирішити це питання. Однак обранці громади не зрозуміли таку пропозицію і не підтримали цей запит.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дебіл. Вас люди вибрали хочуть В ШОРТАХ... хочуть хай приходять. ДЕБІЛ!!!
Відповісти
ТЕБЕ люди в шортах обирали....
Відповісти
ти вже там..............
Відповісти
Чоловік в шортах у публічному місці - це ганьба. Це неповага до людей. В Європі ще з 13 століття існують правила, як куди одягнутись: на весілля, похорони, до людей, до влади... А полішуки можуть в раду прийти в засцяних кальсонах. З брудними нігтями і потрісканими пятками.
Відповісти
У всіх країнаж Європи і світу в кожній державній установі встановлені правила - дрес-код. Для чоловіків - темний костюм, світла однотонна сорочка, темні туфлі і галстук. Для жінок - діловий костюм, світлі колготи, туфлі на підборах середньої висоти. І люди виховані, культурні на такі теми навіть не дискутують. А ось в Україні, тим більше на периферії, - у жінок на роботі вечірній макіяж і лабутени, міні спідниці і парфуми з великим радіусом дії. Чоловіки, як у анекдоті - до сінєви пьян і слєгка вибріт, а мало би бути навпаки. Штани - видуті на колінах. Про утюги - то взагалі атстой. Сорочки картаті. Галстуків не носять, бо вузла зав'язати не вміють. Про джинси - то взагалі маразм,бо носять усі, як портові грузчики. Про манікюр чи про застебнутий піджак на один гудзик - шо - шо . То коли отаке в міськраді - то чого ви чекаєте від елєкторату. Босоножки чи шльопанці в шкарпетках і шорти - та то я прамо з роботи . Так шо Дєндіберін по суті правий, але зформувати думку не зміг, бо і сам до клубного піджака ще хусточку із значком приліпив. Відсутність культури громадян ! Поголовне невігластво ! Тато з мамом не навчили, школа з інститутом не паряться, а на роботі хто заставить, як сам такий. От і дожились, шо люди сміються !
Відповісти
Правила для працівників. Відвідувачі вільні ходити в чому хочуть
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат хотів заборонити всім приходити у мерію в шортах
29 травень, 2019, 16:18