Нардеп Палиця в програмі «Дорогі депутати» на ТВі. ВІДЕО

Нардеп Палиця в програмі «Дорогі депутати» на ТВі. ВІДЕО
Народний депутат України Ігор Палиця став героєм програми «Дорогі депутати» на телеканалі ТВi, яка вийшла в ефір 19 квітня.

Так, журналісти телеканалу відвідали Луцьк, в якому до парламенту обирався Палиця.

Зокрема, вони поговорили з міським головою обласного центру Миколою Романюком та розпитали мешканців про їхнє ставлення до Палиці.

Сам нардеп розповів про те, чому особисто не веде прийом громадян, про фінансування благодійного фонду Новий Луцьк, дітей, які живуть в Швейцарії і, нагадаємо, мають резидентство цієї країни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нормально Палиця себе вів
Відповісти
Вірно дядько сказав-тушка він і є тушка :)
Відповісти
Щось я не дуже цього розумію. Помічниця Палиці сказала, що Палиця дає на фонд 1 млн. грн. щомісяця. На матеріальну допомогу виходить 200 тис на місяць. Тобто на інші справи лишається 800 тис. щомісяця. Рахуємо – грудень, січень, лютий, березень та квітень – 5 місяців. 5х800 тис.=4 млн. грн.. На ці гроші можна було відремонтувати 50 тис. кв.метрів дорожнього покриття в Луцьку, або встановити 50 комп’ютерних класів у школах або зробити багато чого іншого. Аля нічого такого я в Луцьку не мап’ятаю. Були якісь музичні центри та пару сертифікатів для закладів на 200-300 тис і все. А де решта? І що це за байки про те, що Палиця не сам наповнює фонд, а гроші до фонду несуть небайдужі люди. Так кому вірити – Палиці чи його помічниці? Вона ж не може не знати скільки грошей йдуть через фонд і звідки на фонд поступають, бо ж вона, як директор його фонду, має мати печатку та право підпису у банківських документах.
Відповісти
це, як в анекдоті, і ви можете казати)))
Відповісти
Я на Банковій не був! Хоча був але нічого не підписував. Помічник може підтвердити! :) комедія і клоун на манєжє :)
Відповісти
Уже не актуально.
Відповісти
Декілька думок по суті:
1). Палиця сильно потіє, коли нервується. А нервується він тоді, коли задають йому незручні запитання. (це гарно видно в сюжеті)
2). При всій повазі до журналіста ТВІ, тут він недопрацював із запитанням про декларацію. Палиця відповів, мовляв, заробляв мільйони до того, як не був нардепом, в нього були інші декларації з багатьма нулями і т.д.
АЛЕ в своїй декларації він вказав, що в нього 0,0 грн. заощаджень, він не є засновником жодної фірми, немає акцій і т.д. Більше того, він не записав до декларації членів своєї сім.ї. Якби були поставлені ці уточнюючі запитання, його відповідь не виглядала б переконливою.
3). Що проректор СНУ Констанкевич в робочий час робить в фонді Палиці? Займається громадськими справами за державні гроші?
Відповісти
є родичі, бомжі та інші афілійовані особи, суб"єкти))), і було сказано, що не тільки він фінансує фонд, так що все нормально
Відповісти
Останні новини
Нардеп Палиця в програмі «Дорогі депутати» на ТВі. ВІДЕО
20 квітень, 2013, 08:28