Комфорт чи стиль: як підібрати плаття для маленької дівчинки?*

Комфорт чи стиль: як підібрати плаття для маленької дівчинки?*
Дівчата і жінки люблять наряджатися незалежно від віку. Навіть якщо дитина ще тільки починає ходити в школу, в неї вже може проявлятися інтерес до гарних платтячок. Доки одні батьки обирають дитячі речі лише з міркувань комфортності, інші зосереджуються тільки на моді. Обидві крайнощі є зайвими. Потрібно шукати «золоту середину». Гарна новина полягає в тому, що сьогодні легко знайти водночас зручні та стильні плаття. Зробити це можна тут - https://barbarris.com/detskaya-odezhda/odezhda-dlya-devochek/platya-detskiye/. Діти лишаються милими в будь-якому одязі. Але це не означає, що питання вибору речей стає менш важливим.

Комфорт над стилем

Ви можете придбати гарний і зручний одяг. Але якщо доводиться вибирати, комфорт завжди повинен переважати над зовнішнім виглядом. Подумайте про самопочуття і здоров’я дитини. Навряд чи ви захочете, щоб одяг був надто щільним чи заважав вільно рухатися.
При виборі плаття впевніться, що тканина «дихає» і не є надто жорсткою. Це дозволить дитині бігати, стрибати та займатися іншими справами, характерними для цього віку.

Ключові питання, на які потрібно дати відповідь при виборі плаття:

• Чи може ваша донька бігати, підніматися по сходах, нахилятися, сидіти або крутитися в платті?
• Чи забезпечується ефективна вентиляція та відведення тепла від тіла?
• Наскільки добре одяг піддається чистці, пранню, ремонту?

Від непрактичного одягу, яким би стильним він не був, краще відмовитися. Бажано уникати дитячих речей з великою кількістю ґудзиків, застібок, стрічок та інших елементів, які ускладнюють одягання чи знімання плаття. Краще вибирати речі, які дитина може вільно надягнути чи зняти без сторонньої допомоги.

Інтереси дитини

Мама може дивитися на доньку як на ляльку, з якою хочеться гратися і наряджати її. Однак перед вами людина зі своїми інтересами та вподобаннями. Їх потрібно враховувати. Якщо дівчинка не хоче носити якесь плаття, дайте їй можливість не робити цього. Замість примусу дайте дитині вибір. Запропонуйте їй кілька речей і дозвольте обрати якусь одну з них.

Можливість прийняття самостійного рішення позитивно впливає на формування характеру дитини, укріплює довіру між нею та батьками. В процесі дорослішання донька може схилятися до тих речей, які вам не зовсім подобаються. Ви можете підводити її до того чи іншого вибору, але ненав’язливо.

Не змушуйте дитину дорослішати надто швидко. Плаття не повинне бути таким, наче воно пошите для солідної леді. Нехай одяг відповідає віку людини, яка його носить.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: краса, мода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Комфорт чи стиль: як підібрати плаття для маленької дівчинки?*
30 травень, 2018, 14:02