Метал Профіль – сучасні рішення для будівництва*

Метал Профіль – сучасні рішення для будівництва*
Компанія Метал Профіль є одним з провідних виробників металочерепиці та профільованого листу. Продукція виготовляється на заводах, розташованих в РФ, Білорусі та кількох інших країнах. Працює власна лабораторія, що дозволяє створювати більш міцні та надійні металеві вироби. Більш докладну інформацію про асортимент, новітні технології та інші особливості роботи Метал Профіль можна отримати на офіційному сайті компанії - https://metallprofil.tj/. Також тут представлена інформація про нагороди, досягнення, виконані об’єкти робіт.

Про Метал Профіль

Компанія працює з 1996 року. Це ведучий виробник стінових та покрівельних матеріалів на території СНД. Усі заводи оснащені сучасними виробничими лініями та високоточним обладнанням. Це дає змогу отримати продукцію, яка повністю відповідає сучасним міжнародним вимогам. На усіх етапах виробництва здійснюється ретельний нагляд за дотриманням технологій.

Заводи використовують лише високоякісний тонколистовий матеріал від постачальників з РФ, Люксембургу, Великобританії, Південної Кореї та інших країн.

Оцинкована сталь (звичайна і з полімерним покриттям) дозволяє отримати міцні, естетичні та стійкі до атмосферного впливу вироби.
Щороку компанія представляє нові технологічні рішення та товари, виготовлені з їх використанням. Продукція Метал Профіль цілком успішно конкурує з аналогічними товарами західних брендів. Зокрема, це досягається і вдалим співвідношенням «ціна-якість». При розробці нових найменувань компанія враховує відгуки та побажання споживачів.

Готові товари зберігаються у міцній герметичній упаковці, яка захищає їх від механічних пошкоджень, пилу, бруду та інших негативних зовнішніх факторів.

Асортимент

Основні напрямки роботи компанії:

• Покрівельні системи. Металочерепиця, водостічні жолоби, профлист, гідроізоляція та ін.
• Фасадні системи. Сайдинг, герметики, кріплення, профільований лист та інші вироби.
• Огороджуючи конструкції.
• Сандвіч-панелі.

В каталозі представлені рішення для житлових будинків, офісних будівель, складів, сільськогосподарського сектору, промислових та інших об’єктів. Є великий вибір супутніх матеріалів для будівництва та ремонту.

Уся продукція проходить перевірку та сертифікацію. Споживачі можуть вільно ознайомитися з копіями відповідних документів.

Партнери компанії надають послуги з монтажу сандвіч-панелей, огорож, покрівель та інших виробів. Дізнатися про це більше ви можете на сайті Метал Профіль.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.