У луцькому «Сіті Парку» влаштували грандіозне свято для дітей. ФОТО

У луцькому «Сіті Парку» влаштували грандіозне свято для дітей. ФОТО
У Луцьку на території соціального проекту Андрія Покровського "Сіті Парк" відбулося «Велике дитяче свято».

Організував веселе та спортивне дійство Громадянський Рух "СВІДОМІ" у п'ятницю, 31 травня, пише "Конкурент".

Кураторка свята Христина Назар зазначила, що захід, який вже став чудовою традицією, приурочений до Міжнародного дня захисту дітей.

Велике дитяче свято спорту" - це той формат, який дозволяє дітям активно, цікаво та здорово провести час. Ми свідомо обрали формат спортивного свята, щоб стимулювати наших дітей розвиватися у цьому напрямку, любити спорт як здорову альтернативу пасивності і шкідливим звичкам. Тут організовані різноманітні активності для учасників свята, щоб кожен знайшов щось цікаве для себе. Діти повинні бути щасливими.

Христина зауважила, що цього року у свята з'явилося чимало партнерів, які долучилися, щоб забезпечити дітей цікавими та корисними подарунками:

"Це розважальний центр "Промінь", туристичне агенство "BARBADOS", дитячий розважальний комплекс "Смугастий носоріг", інтернет-магазин меблів "Dubok.ua", студія свята "Карамболь", бутік товарів для дому "Helena", майстерня хенд-мейду "Ляля Бяка", кіберспортивна арена "Force Arena".

Захід розпочався з активної музичної руханки. Після "розминки" діти розподілилися по "аренах", обравши для себе найбільш оптимальний вид змагань.

Учасники брали участь у футбольному турнірі, турнірі з настільного тенісу, шашок і шахів, різноманітних естафетах.

Також відбувся показовий виступ українських бойових мистецтв "СПАС". Найменших лучан розважала студія свята "Карамболь". Найактивніші учасники отримали багато цікавих призів та подарунків.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.