Луцьк ярмаркував. ФОТО

Луцьк ярмаркував. ФОТО
У Луцьку відбувся передвеликодній ярмарок.

Торговище відбулося 20 квітня, - пишуть Волинські новини.

Участь у ярмарку взяло понад 40 підприємців, фермерів та власників особистих господарств.

Нагадаємо, на такому ж ярмарку 13 квітня продали тонну м’яса, 400 кілограмів масла, тонну цукру, 600 кілограмів борошна, 1100 кілограмів овочів, 1080 яєць, 70 кілограмів меду.

Раніше у Волинській облдержадміністрації повідомляли, що ціни на цьому ярмарку будуть доступними у порівнянні з вартістю цих продуктів на місцевих ринках.
Кореспондент «Волинських новин» вирішив дізнатися, правда це чи ні.

Покупці стверджують, що на базарах (Центральний та Варшавський ринки - «ВН») «накручують» ціни на сільськогосподарську продукцію, особливо перед святами, а на ярмарку можна купити те ж саме, однак на декілька гривень дешевше.

І справді, ціни на сільськогосподарському ярмарку дещо дешевші, зокрема на овочі та рибу.

Приміром, яблука можна було придбати за ціною від 5 до 9 гривень, масло – від 30 до 50 гривень, яйця – від 6 гривень до 7,50, рибу – від 17 до 59 гривень.
Виробники кажуть, що ярмарком задоволені, адже за меншу ціну можна продати набагато більше сільськогосподарської продукції.

«Чи дешевше? Як що… Але не набагато. Самі розумієте, скоро Великдень. Ціни збільшуються. Люди ходять, обурюються», − розповіли підприємці.

Серед продуктів, які можна придбати на сьогоднішньому ярмарку: овочі (картопля, морква, буряк, цибуля) та фрукти (яблука, банани), риба, м’ясо, олія, масло, сир, цукор та борошно, яйця, мед, насіння квітів, саджанці тощо.

«Ну, наприклад, м’ясо, сало, можливо, коштують дешевше, а насіння, якщо воно коштує півтори гривні, то тут його за 1 гривню 30 копійок продавати ніхто не буде. Ще трохи дешевше продають картоплю, моркву, молоко… Такі от продукти», − кажуть виробники.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто ще купує те м'ясо? Повна антисанітарія, посеред вулиці - дивно що не на землі ще ним торгують. Впарюють хто зна шо, не знати чим годують тих свиней, а ще і без документів частенько. Не купуйте цю гидоту в невідведених місцях!!! Хочаб на ринку в павільйоні, де ветслужба якась є...
Відповісти
Вова, ту гадость, якою тебе кормить в супермаркеті навіть свині їсти не хочуть. І документами і павільйон – не помагають.
Відповісти
Зверніть увагу на яблука!Такі гнилі фрукти за кордоном в смітник викидають,а в нас на "ярмарці" продають та ще й не за дешево...колгосп "ля...
Відповісти
Я теж звернула на це увагу. На Центральному ринку відбірні яблука можна купити по 9-10 гривень за кілограм.
Дехто вважає, що пошкоджені овочі-фрукти взагалі споживати не варто - навіщо зайве навантаження з канцерогенів на організм?
Відповісти
оце про нас облдержадміністрація турбується. ярмарок блін!
Відповісти
МИ НОРМАЛЬНІ!!!
Відповісти
За кордоном перед великими святами знижки,а у нас......
Відповісти
Чернослив и курага дешевле, на Варшавке ниже 5 грн нет.
Відповісти
Курага кураге рознь. По 3-50 можно и в Там-Таме купить, но какую? Имеются в виду страна происхождения и вкусовые качества (сорт абрикоса).
Відповісти
:) Если бы я ее не ел килограммами, я бы обратил внимание на цены? А?
Відповісти
Останні новини
Луцьк ярмаркував. ФОТО
20 квітень, 2013, 17:58