«Таврія» ‒ «Волинь»: молодіжка лучан перемогла

«Таврія» ‒ «Волинь»: молодіжка лучан перемогла
Відбулася зустріч молодіжних команд сімферопольської «Таврія» та луцької «Волині».

Перший тайм матчу пройшов за цілковитої переваги дубля «Волині», - повідомили у прес-службі клубу.

Гостям вдавалося майже усе, а господарі не створили біля воріт Воробея нічого екстраординарного і небезпечного.

«Волинь-М» забила два швидкі м’ячі у дебюті гри. Спочатку Ярослав Кінаш після перехоплення в центрі поля з лівого флангу атаки прибрав на замаху захисника і повз воротаря увігнав м’яча під поперечину – 0:1.Майже відразу після цього Булига вибіг один на один з Погорілим, але не зумів переграти його. А на 12 хвилині Кінаш асистував Івану Гребенюку, який у падінні головою забив вдруге – 0:2.

Лучани контролювали хід гри і створили ще кілька нагод забити. Окрім бенефісу Кінаша в середині тайму (на 24 і 25 хвилинах Ярослав двічі пробивав по воротам із хороших позицій), відзначимо й складні погодні умови - у Поштовому, що в передмісті Сімферополя, сила вітру сягала критичних значень.

Другий тайм істотних змін в гру не приніс – лучани домінували. Дві хороші нагоди не реалізував Гребенюк, але без забитого голу «Волинь» у другій половині матчу не залишилася.

На 57 хвилині Задерецький підключився до атаки і з 14 метрів потужно пробив у ближній кут – м’яч зняв павутину воріт Погорілого. Надалі «Волинь» впевнено довела матч до перемоги і перемістилася на восьме місце у турнірній таблиці.

Старший тренер дуля "Волині" Анатолій Пісковець у коментарі клубному сайту відзначив, що в матчі у складі його команди зіграло вісім футболістів 1995 року народження.

"Хлопці виконали все, про що ми говорили впродовж минулого тижня, коли готувалися до цього матчу. будемо рухатися вперед, приїдемо і відразу готуватимемося до наступної гри із Запоріжжям", - розповів Анатолій Пісковець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Китаї ‒ новий землетрус
21 квітень, 2013, 10:00
«Таврія» ‒ «Волинь»: молодіжка лучан перемогла
21 квітень, 2013, 09:23