Коли варто скористатися авіадоставкою з Кореї?*

Коли варто скористатися авіадоставкою з Кореї?*
Авіаперевезення дозволяє доставити вантаж з заводу в далекій країні на ваш склад за лічені дні. Проте, авіа з Кореї не є прийнятним варіантом для всіх видів вантажів. У той час як морські перевезення можуть тривати місяць і навіть довше, повітряне сполучення прискорює процес руху вантажу до декількох днів. Але є й інша сторона медалі - досить висока вартість такої послуги. Тому потрібно приймати рішення, ретельно зважуючи всі «за» і «проти». Компанія Turboavia допоможе розрахувати вартість транспортування і візьме на себе всі турботи по його проведенню. Також приймаються замовлення на доставку вантажів з США і Китаю.

Коли літак є прийнятним варіантом?


Авіаперевезення можуть бути оптимальним варіантом для вантажів високої вартості, високої щільності і невеликого обсягу. Деякі з прикладів:

• зразки продукції;
• електронні пристрої;
• наручні годинники;
• ювелірні вироби;
• вироби із пластику.

Не всі продукти з високою вартістю і високою щільністю можуть бути завантажені в літак. Як приклад можна розглянути форму для лиття пластмас під тиском. Це великий шматок твердого металу вартістю в десятки тисяч доларів. Він дорогий, щільний і компактний. Але вартість його доставки по повітрю зазвичай є невиправдано високою. Деякі експерти радять відмовитися від авіаперевезень, якщо обсяг товару перевищує 0,5 кубічних метра, або коли вага перевищує 150 кг. В цілому ж це вигідний варіант для вантажів вагою навіть до 500 кг.

Але слід брати до уваги і швидкість доставки. Кожен власник бізнесу знає, що час - це гроші. Якщо немає можливості чекати близько місяця до прибуття контейнеровоза, варто звернути увагу на літак. Приклад - замовлення на літній одяг. Якщо через некомпетентність постачальника ви отримаєте його тільки до кінця літа, продати щось в цьому сезоні вже навряд чи вийде.

Корисні рекомендації

Постачальник зазвичай може забронювати вантаж через свого місцевого експедитора. Проте, бажано замовляти авіаперевезення самостійно у експедитора, який базується у вашій країні. Це робить взаємодію з посередником більш прозорою. Стає простіше перевірити страхування вантажу і контролювати інші деталі. В кінцевому підсумку робота з сумлінним і досвідченим посередником дає вам можливість заощадити гроші і отримати товари вчасно.

Тарифи на перевезення можуть сильно відрізнятися у різних експедиторів, а ціни регулярно змінюються. Тому обов'язково вивчайте умови транспортування в даний момент, перш ніж зробити остаточний вибір. Контейнерні морські перевезення можуть обійтися значно дешевше.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.