Керівництво поліцейських, які поцілили 5-річному хлопчику в голову, відсторонили від служби

Керівництво поліцейських, які поцілили 5-річному хлопчику в голову, відсторонили від служби
Керівники Переяслав-Хмельницького підрозділу поліції Київщини відсторонені від виконання службових обов’язків.

Керівництво МВС та Нацполіції висловлює співчуття рідним 5-річного Кирила з приводу його смерті та запевняє,що максимально сприятиме у розслідуванні трагедії. Про це повідомляють на сторінці МВС у facebook.

Підозрювані у смертельному пораненні 5-річного хлопчика у м. Переяслав-Хмельницький Київської області, – були затримані і поміщені до ізолятора тимчасового тримання. Поліція доклала максимальних зусиль у збиранні доказів для слідчих попри те, що самі підозрювані особи – не сприяють слідству.

На даний момент керівники Переяслав-Хмельницького відділу поліції Київщини відсторонені від виконання службових обов’язків. Зараз приймаються рішення щодо їхнього подальшого перебування в органах поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І далі, замість показово покарати двох придурків - так-так, не в робочий час і не при виконанні вони - просто молоді ідіоти з пукавкою на патронах Флобера, а не поліцейські, продовжують совкову традицію - "паувальнять рукаводства"... При чому тут керівник? Він має камеру і GPS на кожного співробітника повісити, і цілодобово за ним слідкувати? На роботі вони могли бути взірцевими копами - то в чому винне керівництво?... А от сволоту, що розважалася стрільбою в місті по синьці - НЕ "звільняти заднім числом", а судити, як посадових осіб Нацполіції, і посадити по максимуму!
Відповісти
Останні новини
Керівництво поліцейських, які поцілили 5-річному хлопчику в голову, відсторонили від служби
04 червень, 2019, 00:12