На Волині більше не рятуватимуть підтоплених

На Волині більше не рятуватимуть підтоплених
На Волині припинять практику відкачування води з підтоплених підвалів.

Про це 22 квітня під час оперативної наради заявив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

«Я своїх полішуків абажаю. Класні люди, хороші хазяї. Але ґвалтувати з підтопленого підвалу і МЧС викликати – це цей рік тільки, все. Ми цю практику будемо припиняти», - заявив губернатор.

Водночас Клімчук заявив, що рядових рятувальників, які працювали на підтопленнях, цьогоріч подадуть до високих державних нагород.

Крім того, за словами очільника ОДА, уряд виділить додаткові кошти на розчистку магістральних каналів, поглиблення русел річок тощо.

Начальник УДСНС у Волинській області Володимир Грушовінчук зазначив, що рівень води у волинських річках почав спадати. У річках Прип’ять, Любязь, Стир – на 4 сантиметри.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки раніше у нас в області було ПМК, які чистили всю ту нашу советську меліорацію? А де вони зараз!?!? Була сильна Маньківська ПМК (де навколо неї ціле село виросло), була Любешівська ПМК (яку її директор розікрав, собі хату побудував і сам недавно помер), ще є Луківське ПМК (вона кажеться ще діє). А само головне чи в тих ПМК є ще відповіна техніка чи може вжде вони її поділи. На це гроші взагалі потрібно було виділяти набагто раніше і чистити ті всі русла і меліоративні канали. А у нас всі завжди беруться коли вже пізно. Виділяла б держава що року якісь гроші і ті б ПМК не попропадали б і люди на місцях мали б роботі і гроші. Висновок один - не вміють у нас хазяйнувати.
Відповісти
Останні новини
На Волині більше не рятуватимуть підтоплених
22 квітень, 2013, 11:13