Борги на ЛПЕ ‒ ганьба, ‒ губернатор

Борги на ЛПЕ ‒ ганьба, ‒ губернатор
На Луцькому підприємстві електротранспорту є борг обсягом 850 тисяч гривень із заробітної плати, з яким мають розібратися депутати Луцької міської ради, - вважає Борис Клімчук.

Таку думку голова Волинської облдержадміністрації озвучив 22 квітня під час оперативної наради.

Губернатор зазначив, що Волинська область залишається однією з небагатьох, які мають борги на підприємствах комунальної власності. На 1 січня 2013 року мали боргів на 5,174 мільйона гривень, на 12 квітня – 4,175 мільйона.

За словами Клімчука, 850 тисяч гривень становить борг на Луцькому підприємстві електротранспорту. Він вважає, що депутати Луцької міської ради мають прийняти якесь рішення, щоб боргів не було.

«Але хто забере цифру 850 тисяч Луцького підприємства електротранспорту? Щоб я поставив питання дуже просто шановним депутатам міської ради, які в цю середу знову будуть писати звернення до всесвітньої ліги сексуальних реформ, очевидно. Як належить серйозній міській раді. Я кажу, розберіться з боргами вашого підприємства! Такої ганьби я ще не мав у свому житті», - розізлився губернатор.

У Рівному, Тернополі та Львові немає боргів на аналогічних підприємствах, зазначив Клімчук. Це ті сусідні області, які, за його слвами, Волинь завжди обганяла на два кроки за багатьма показниками.

Відтак напишуть лист депутатам міськради від облдержадміністрації.

«Пишіть пісьмо на сесію. Ще одне, сімнадцяте. Шановні депутати, прошу вас невідкладно розглянути ситуацію, яка склалася, далі по тексту. Низько кланяюсь, вітаю з пасхальними святами. Шалом, іншаллах, Клімчук», - заявив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЛПЕ, гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Уріжте пільги, нехай пенсіонери платять в тролейбусах!
Відповісти
У старечі легше всього забрати.
У того хто щось забирае нічого свого небуває. А як що це не його, то воно і проходить мимо нього. Це гроші не твої,Водій, але пенсіонери дозволяють оплачувати Тобі зарплату грошима, які виділяють на пенсіонерів
Причому тут пільги? Їх оплачує ЛПЕ державний беджет.
Відповісти
За борги ,подякуйте Шибі з його рішенням нав*язати ЛПЕ маршрутки,звітти і борги!
Відповісти
Починаючи від Клімчука і Шиби закінчуючи рядовими кондукторами й контролерами - у всіх рильце в пушку! Причина, чому не їздять автобуси ЛПЕ - незадовільний стан, а стан незадовільний, бо розбились на дорогах, на які Клімчук гроші обіцяє, але не дає. А ще відсотки по лізингу, в які шиба загнав. Приватники за маршрути боряться і один водій автобус обслуговує, а на ЛЕП є і кондуктори, і контролери кундукторів. Цікаво коли ж появляться контролери контролерів?
Відповісти
Останні новини
Борги на ЛПЕ ‒ ганьба, ‒ губернатор
22 квітень, 2013, 12:26