Губернатор Волині призначив «головного інтегратора біженців»

Губернатор Волині призначив «головного інтегратора біженців»
У Волинській обласній державній адміністрації створили робочу групу з питань інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство.

Відповідне розпорядження 19 квітня підписав голова відомства Борис Клімчук.

Очолив комісію заступник губернатора Олександр Курилюк (на фото). Окрім нього в комісії - 11 осіб.

Зокрема, заступник головного медика Волині Іван Грицюк, заступник начальника обласного управління освіти і науки Валентина Загрева, керівник служби у справах дітей Алла Онищук та інші. До робочої групи може приєднатися начальник управління Державної міграційної служби України в області Олександр Воробей.

Робоча групу щокварталу аналізуватиме хід виконання заходів щодо інтеграції біженців та осіб, які потребують додаткового захисту, в українське суспільство.

Довідка

З закону Про біженців та осіб, які потребують додаткового або тимчасового захисту.

Додатковий захист - форма захисту, що надається в Україні на індивідуальній основі іноземцям та особам без громадянства, які прибули в Україну або перебувають в Україні і не можуть або не бажають повернутися в країну громадянської належності або країну попереднього постійного проживання внаслідок обставин, які загрожують їх життю, безпеці чи свободі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що б ви журналісти робили якби не Борис Петрович?:) Он скільки новин настрочили і зарплатку собі "накосили" - цінуйте!:) Завтра ще Романюк "підкине" дровишек зі своєї оперативки і тиждень вдався і напрягатись не треба!:)
Відповісти
А тебе какие новости нужны? Из подворотни, из бара, из сауны? Начитаешься тут такие комментов, и уже сам понять не можешь, что кому надо. Напишут про маршрутчиков, найдется кто-то, кто скажет, что это не новость. Тут про Борю и его "мудрые решения", нашелся СергийКО, которому и это это не нравится.
Відповісти
Ты явно не вкурил тему!:) Как они пишут?:)
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині призначив «головного інтегратора біженців»
22 квітень, 2013, 13:38