Асфальтний апокаліпсис: коли у Луцьку з’являться дороги

Асфальтний апокаліпсис:  коли у Луцьку з’являться дороги
Останнім часом водії Луцька часто нарікають на стан дороги на вулиці Набережній. Не так давно в місті взялися за ремонт її частини. Узагалі ж питання ремонту доріг завжди актуальне як для міста, так і для області загалом.

Які дороги будуть відремонтовані в Луцьку цьогоріч? Чи є ремонт прибудинкових територій пріоритетом для міста? Коли луцька влада наважиться на комплексний капітальний ремонт комунікацій та доріг?

Відповіді на ці та інші питання дивіться в головному на Волині суспільно-політичному ток-шоу «Протилежного Погляду LIVE» у четвер, 13 червня, о 20:00 на «12» телеканалі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада завждли була зацікавлена сама собою.Зараз зацікавлена виборами.На слідуючу осінь вибори до місцевих рад.Потрібно думати, готуватись,шкурняки рішати і т.д.
Відповісти
Жоден житель будинку на пр. Перемоги, 21 НІКОЛИ не проголосує за цих "узурпаторів", які сидять в міськраді зараз! Попри обіцянки, ДВА роки не ремонтують двір, зате сусідні двори на Привокзальній поремонтували - то ж з мосту видно, ПІАР! Ну нічого, хай чекають на рішучі дії! А вони - БУДУТЬ!
Відповісти
Ну а на що здатний пустоцвіт бездарний політрук, брат хабарника і поліщук, шістка палиці? Тільки на дерибан, тому ремонтувати не будуть, бабло вкрадене, все пішло в укропу, зараз на "вєлік" Зе скидаються...
Відповісти
Останні новини
Асфальтний апокаліпсис: коли у Луцьку з’являться дороги
12 червень, 2019, 20:00