За бєлгородського стрільця обіцяють майже 100 тисяч доларів. ВІДЕО

За бєлгородського стрільця обіцяють майже 100 тисяч доларів. ВІДЕО
Поліція Бєлгорода відправила інформацію про Сергія Помазуна (на фото), який розстріляв напередодні шість осіб, а потім втік, у всі області російського Чорнозем'я.

Також знімки надіслали в кілька регіонів України, - пише ТСН з посиланням на бєлгородське УМВС.

"Більше 1200 співробітників поліції зайняті оперативним відпрацюванням території обласного центру. На пошук підозрюваного орієнтований весь особовий склад органів внутрішніх справ Бєлгородської області і всього Чорнозем'я", - йдеться в повідомленні.



Також інформація про злочинця передана співробітникам управлінь МВС України у Харківській, Луганській та Сумській областях. За орієнтуванням на підозрюваного працюють і інші силові відомства регіону, у тому числі прикордонна і митна служби.

ДИВИТИСЯ ФОТО, ВІДЕО З МІСЦЯ ТРАГЕДІЇ

Крім відпрацювання оперативної інформації, співробітники поліції перевіряють всі повідомлення, що надходять до чергових частин відділів поліції Бєлгородської області від громадян. Прийнято вже більше 50 дзвінків, в яких люди передавали до поліції інформацію про чоловіка, схожого за прикметами на підозрюваного. Жоден з дзвінків поки не підтвердився.

За інформацію про місцезнаходження підозрюваного злочинця оголошено винагороду, обсяг якої становить майже 100 тисяч доларів.

Раніше неодноразово судимий 32-річний Сергій Помазун в понеділок відкрив вогонь спочатку в магазині зброї, потім на Народному бульварі в Бєлгороді. На місці загинули п'ятеро людей, у тому числі учениця сьомого класу, одна 16-річна дівчина померла в реанімації.

За даними поліції, злочинець діяв самотужки. СК порушив кримінальну справу за статтею "вбивство двох і більше осіб". На даний момент Помазун не затриманий.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
неодноразово судимий...
чого і варто було очікувати.
колись їх розстрілювали. немає їх чого жаліти, гуманізм тут недоречний.
Відповісти
Останні новини
За бєлгородського стрільця обіцяють майже 100 тисяч доларів. ВІДЕО
23 квітень, 2013, 09:04