«Думки забрати собі не було»: волинянка знайшла і віддала гаманець з 4000 гривень. ВІДЕО

«Думки забрати собі не було»:  волинянка знайшла і віддала гаманець з 4000 гривень. ВІДЕО
Волиняни знайшли значну суму грошей і повернули їх власнику. Випадок трапився в один з червневих вечорів поруч з Луцьким національним технічним університетом.

Жанна Пудлік, жінка яка знайшла гаманець, проживає у селі Чаруків, що в Луцькому районі. Того вечора, близько 17-ї поверталась додому, йшла до автостанції, що на вулиці Львівській, - йдеться у сюжеті 12 каналу.

Жінка розповідає, що думки про "забрати собі" у неї і близько не було.

Жанна Пудлік поспішала додому і занесла гаманець у перше громадське місце, яке побачила – кав’ярню на автобусній зупинці.

Жінки кажуть, що в гаманці не було ні фотографії, ні документів. Тому ідентифікувати власника вони не змогли. На наступний ранок викликали поліцію.

Власника згуби патрульні знайшли швидко. Кажуть, у гаманці була уся зарплата чоловіка. Кажуть, чоловік узяв контакти жінок, щоб їм віддячити. Самі ж люди раді, що змогли зробити добру справу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бо жінка, очевидно, не вельми багата і знає ціну грошам. І, безперечно, ціну людям. А якби цей гаманець знайшов Женік Ткачук (депутат Луцької міської ради), то він би наступив на нього своїм 45-м розтоптаним сандалем, крадьквато оглянувся б, підняв і тікав би з місця знахідки. А дома цей гаманець поклав би собі під подушку і, щасливий, солодко спав би з ним.
Відповісти
Останні новини
«Думки забрати собі не було»: волинянка знайшла і віддала гаманець з 4000 гривень. ВІДЕО
14 червень, 2019, 13:45