З держбюджету дадуть кошти на притулок для бездомних в Луцьку

З держбюджету дадуть кошти на притулок для бездомних в Луцьку
Луцька міська рада отримає гроші з Державного фонду сприяння місцевому самоврядування на створення Центру реінтеграції бездомних громадян.

Проект «Створення Центру реінтеграції бездомних громадян в місті Луцьку» став переможцем Всеукраїнського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування 2012 року, - повідомили у прес-службі мерії.

Після внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2013 рік» в частині фінансування програм-переможців Конкурсу буде укладена партнерська угода між Луцькою міською радою та дирекцією Конкурсу.

В процесі реалізації проекту буде утворено систему реінтеграції та забезпечення повноцінного включення у суспільство бездомних громадян, а також забезпечено вільний доступ бездомних громадян до отримання допомоги.

Завдяки впровадженню заходів проекту вдасться привернути увагу громадськості до проблем безпритульності, забезпечити толерантне ставлення до бездомних.

Для потреб Центру реінтеграції в рамках вищезазначеної ініціативи планується здійснити реконструкцію приміщення та відповідного його обладнати, закупити спеціалізований автомобіль, а також створити умови для відділення нічного перебування бездомних та для відділення ресоціалізації.

Партнером Луцької міської ради в рамках реалізації проекту є Волинський обласний благодійний фонд «Переображення».

Нагадаємо, минулого року 26 червня депутати Луцькради вирішили, що притулок діятиме на вулиці Корольова,3.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
З держбюджету дадуть кошти на притулок для бездомних в Луцьку
23 квітень, 2013, 17:08