Моторошна автотроща на Волині: загинув поляк, багато постраждалих. ФОТО

Моторошна автотроща на Волині: загинув поляк, багато постраждалих. ФОТО
Сьогодні вранці на автодорозі сполученням «Київ–Ковель–Ягодин», поблизу села Уховецьк Ковельського району автомобіль Fiat Ducato зіткнувся із легковиком Citroen C4. У ДТП одна людина загинула, семеро постраждали.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Дорожнього-транспортна пригода сталася близько восьмої години. На місці події працює слідчо-оеративна група поліції, з’ясовуються обставини трагедії.

Попередньо поліцейські з'ясували, що за кермом автомобіля «Fiat Ducato» перебував 45-річний житель Маневицього району. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем Citroen C4, під керуванням 67-річного громадянина Республіки Польща. Іноземець загинув на місці ДТП, тілесні ушкодження отримала також і 68-річна пасажирка цього транспортного засобу, теж громадянка Республіки Польща.

Постраждали шестеро пасажирів автомобіля Fiat Ducato, серед яких троє дітей віком 16, 14 та 6 років. Усі вони жителі Маневицького району.

На місці працює слідчо-оперативна група Головного управління Національної поліції у Волинській області. Правоохорнці з’ясовують усі обставини трагедії.

Подію зареєстрували у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчиненні кримінальні правопушення та інші події. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розсілудвань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Моторошна автотроща на Волині: загинув поляк, багато постраждалих. ФОТО
19 червень, 2019, 12:45