У Луцьку кіоск, в якому продавали алкоголь біля школи, демонтували

У Луцьку кіоск, в якому продавали алкоголь біля школи, демонтували
Приватного підприємця зобовʼязали демонтувати торговий кіоск на самочинно захопленій земельній ділянці.

Йдеться про кіоск, розміщений на вулиці Кравчука, 37а, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Луцька.

Прокурор Луцька звернувся до Господарського суду Волинської області з позовом в інтересах держави в особі Луцької міської ради до приватного підприємця.

Рішенням суду заява прокурора про зобовʼязання субʼєкта господарювання звільнити самовільно зайняту земельну ділянку задоволено повністю.

У наданні земельної ділянки цьому підприємцю Луцька міська рада 2008 року відмовила. Попри це, підприємець сам захопив землю на вулиці Кравчука, 37 а й продавав алкоголь та тютюнові вироби у кіоску. Споруда розташована поруч зі спортивним і дитячим майданчиком, школою №26 та гуртожитком одного з волинських вишів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно цей гендель треба було знести!!!
Відповісти
Вчитайтесь в текст - ПІДПРИЄМЕЦЬ САМОВІЛЬНО ЗАХОПИВ ЗЕМЛЮ, не де небудь в селі, а на одній з центральних вулиць. Поставив торгову точку, купив патент на тютюн і т.д. і З 2008 ПО 2013 ПРОВОДИВ ДІЯЛЬНІСТЬ. Скільки він там простояв? Невже ніхто з відповідних органів цього не бачив? Чи комусь було на руку і раптом стало заважати? Ось в чому питання.
Відповісти
"Біля школи" - це вони круто загнули) треба було тоді і сільпо закривати)а тепер цікаво, що буде далі...якщо залишиться скверик і дитячий майданчик - то нехай буде так; але мені здається, що в такому місці зявиться "щось"...
Відповісти
А як щодо кіоску з тютюном, пивом і літнім баром-кафе біля 21 школи??? Невже ніхто не бачить? Там же зі сторони Загсу постійно стоять стражі порядку! Ні, його навіть не закривають, а добудовують зараз!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку кіоск, в якому продавали алкоголь біля школи, демонтували
24 квітень, 2013, 15:42