Як у Луцьку будують яскравий ЖК комфорт-класу «Caramel Residence». ФОТО*

Як у Луцьку будують яскравий ЖК комфорт-класу «Caramel Residence». ФОТО*
На календарі – майже липень, пора, коли чи не всі вирушають у відпустки поніжитися у теплих променях сонця та відчути прохолоду морського бризу. Утім, аби щасливі власники осель у ЖК «Caramel Residence» від компанії «ЛДБК» могли якнайшвидше вселитися в омріяну квартиру, будівельники працюють не покладаючи рук.

У будинок першої черги, що на Конякіна, 3А, власники квартир вселилися ще влітку 2018 року, тож життя тут вирує сповна. Нині будівельники невпинно працюють над зведенням помешкань у трьох інших «карамельних» багатоповерхівках, щоб і тут якомога швидше було чутно сміх дорослих та дітей.

У будинку комфорт-класу другої черги, що розташований за адресою Конякіна, 3Б, спеціалісти приводять оселі до ладу всередині. Нині вже закінчили штукатурні роботи із 2-го до 7-го поверху у першій секції, із 1-го до 7-го - у другій, із 2-го до 10-го - у третій. А також заливають стяжки підлоги. Тривають у «карамельній» багатоповерхівці покрівельні роботи - майже готовий перший шар майбутнього даху. Окрім цього, облаштовують тут і фасадний газопровід.

Не припиняються роботи й будинку третьої черги ЖК «Caramel Residence», що розташована на вулиці Конякіна, 3В. Будівельники буквально за два тижні завершили зведення шостого поверху і приступили до сьомого.

Трудяться фахівці над будівництвом «карамельної» багатоповерхівки четвертої черги, що на Конякіна, 3Г. Тут уже наполовину звели другий поверх майбутнього житла мрії. Здачу об’єкта запланували на четвертий квартал 2021 року.

Детальнішу інформацію про проекти компанії можна знайти на сайті «ЛДБК». Відділ продажу розташований за адресою: м. Луцьк, вул. Ветеранів, 22, контактні телефони: (066) 089 74 18, (095) 888 94 00, (0332) 78 63 42.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.