Де швидко і без черг можна здати всі необхідні аналізи?*

Де швидко і без черг можна здати всі необхідні аналізи?*
На жаль, так склалося, що в нашій країні більшість людей не звикли піклуватися про своє здоров’я. На це завжди не вистачає то коштів, то часу, то нібито немає потреби через відсутність симптомів. Але мало хто знає, що деякі хвороби можуть безсимптомно жити у вашому організмі роками і проявлятися тоді, коли вже пізно буде щось лікувати. Саме тому лікарі рекомендують хоча б раз в рік здавати аналізи, навіть, якщо вас нічого не турбує. Тим паче, що для цього створені всі необхідні умови завдяки роботі таких лабораторій, як «Сінево». До того ж, високу якість роботи даної мережі підтверджено тисячами відвідувачів, враження яких можна почитати на сінево відгуки.

Які переваги при здачі аналізів на вас чекають у приватних лабораторіях?

1. Відсутність черг. Це, напевно, одне з найболючіших питань вітчизняної медицини. Адже досить часто, аби здати аналізи в державних установах, доводиться годинами чекати черги. У випадку з сучасними лабораторіями, подібних ситуацій не виникає. Ви можете записатися на зручний для вас час і без будь-яких очікувань здати аналіз.
2. Умови. Знову ж таки, стан більшості державних установ залишився на рівні далекого минулого, коли ці заклади лише створювались. У таких лабораторіях, як «Сінево», на відвідувачів чекають сучасні кабінети, якісні умови обслуговування.
3. Швидкість. Завдяки роботі цілої мережі лабораторій, ви можете отримати результати аналізів за лічені години, у більш складних випадках – максимум кілька днів. До того ж, дізнатися результати можна залишивши електронну пошту чи номер телефону.
4. Професіоналізм. Безсумнівно, що і в державних, і в приватних закладах працюють підготовлені спеціалісти. Але рівень обслуговування клієнтів в приватних лабораторіях разюче відрізняється. Крім відсутності черг, тут на вас чекає індивідуальний підхід, приємне спілкування, плюс чай з гостинцями у якості бонусу. Погодьтеся, після такого прийому навіть діти перестають боятися здачі аналізів.
5. Ціна. Зрозуміло, що здача аналізів в приватних лабораторіях не безкоштовна, але тут ви отримуєте людське ставлення, а також швидкі та надійні результати.

І це далеко не весь перелік переваг, які на вас чекають. Головне - не нехтувати цими можливостями і нарешті здати всі необхідні аналізи. Тому що завжди краще попередити хворобу, ніж лікувати її наслідки. Лише уявіть, скільки людей можна було б врятувати, якби вони вчасно звернулися до лікарів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: здоров’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де швидко і без черг можна здати всі необхідні аналізи?*
26 червень, 2018, 14:48