Волинські СБУшники провели антитерористичні навчання. ФОТО

Волинські СБУшники провели антитерористичні навчання. ФОТО
Командно-штабні антитерористичні навчання щодо ймовірного терористичного посягання на Володимир-Волинську міську раду відбулися в Луцьку.

Захід пройшов 24 квітня в. Управлінні СБ України у Волинській області, ‒ повідомляють у прес-службі відомства.

У навчаннях взяли участь керівники регіональних управлінь СБ України, МВС України, Держаної служби з надзвичайних ситуацій, Пенітенціарної служби, представники ВВ МВС України, обласного військового комісаріату та органів місцевої влади і управління.

Також, із врахуванням специфіки розташування регіону, до навчань залучалися працівники лінійного відділу внутрішніх справ УМВСУ на Львівській залізниці та військововслужбовці Луцького та Львівського прикордонних загонів.

Посадовці відпрацювали шляхи та тактику запобігання і припинення можливого терористичного посягання на важливий державний об’єкт. У відомстві стверджують, що навчання дозволили підвищити ступінь готовності особового складу спецпідрозділів до виконання завдань, відпрацювати координацію заходів щодо протидії терористичним проявам в регіоні.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще в реалі потренувались в Ягодині на митниці-якщо по чесняку то після перевірки на гарячому-митниця осталася без інспекторів-бо всіііііііііііііі беруть хабарі.змушують-вимагаючи в людей давати хабарі.порядку нуль.
Відповісти
Якщо на нас нападуть, то наші бойци нічим нам не поможуть. приклад Одеська стрілянина минулого року, як брали терористів.
Відповісти
Заголовок: Волинські СБУшники провели антитерористичні навчання. ФОТО

Очікування від прочитання новини: дядьки в масках і маскхалатах з автоматами лазять серед незавершених будов і ловлять терористів.

Реальність: Дядьки в піджаках і галстуках сидять за партами і слухають лекцію :)
Відповісти
Останні новини
Волинські СБУшники провели антитерористичні навчання. ФОТО
24 квітень, 2013, 19:21
Перекриють луцьку вулицю
24 квітень, 2013, 18:36