Луцька депутатка просить продовжити контракт директорці «Луцьктепла»

Луцька депутатка просить продовжити контракт директорці «Луцьктепла»
Депутат Юлія Вусенко просить продовжити контракт директорці «Луцьктепла» Валентині Малютіній допоки у місті не втілять програму зі встановлення ІТП.

Про це йшлося у середу, 26 червня, під час сесії Луцькради.

Депутат Юлія Вусенко розповіла, що хоче «підняти» важливе питання для розвитку міста. Зокрема, стосується воно ситуації на «Луцьктеплі».

«Всі ви чуєте ситуацію зі встановленням ІТП у будинках міста, яку обіцяли втілити до 2016 року. Ми бачимо ситуацію по керівнику і всі питання щодо продовження контракту розбиваються об розпорядження мера, де йдеться, що його не продовжать», - відзначила вона.

Юлія Вусенко від імені працівників та депутатів попросила продовжити роботу з Валентиною Малютіною до завершення проекту з реалізації ІТП. Окрім того, міськрада неодноразово отримала листи подяки щодо роботи директорки «Луцьктепла».

«Ви вправі приймати ту політику, яку приймаєте у кадрових питаннях. По «Луцьктеплу» прохання оприлюднити результати перевірки. Бо після лінчування Валентини Малютіної ми так і не побачили конкретних результатів», - додав депутат Павло Данильчук і попросив назвати кандидатури на посаду директора «Луцьктепла» та директора департаменту ЖКГ Юрія Крася.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Павло Данильчук каже що луцьктепло деребанить мільйони водночас Малютіна чудовий директор
Відповісти