У Луцьку муніципали карали «автохамів». ФОТО

У Луцьку муніципали карали «автохамів». ФОТО
У Луцьку працівники муніципальної варти складали протоколи на порушників правил паркування.

Про це повідомили у прес-службі муніципальної варти у Facebook.

14 протоколів про адміністративні правопорушення були складені інспекторами відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної варти Луцької міської ради на водіїв, які розмістили свої транспортні засоби на зелених насадженнях та тротуарах, чим порушили ст.152 КУпАП, п.п. 2.5.5.1.7 Правил благоустрою міста Луцька.

Матеріали будуть направлені до розгляду адміністративними комісіями при виконавчих комітетах рад населених пунктів. Штраф за вищевказане порушення від 340 до 1360 гривень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗРОБІТЬ парковки спочатку! Яскравий приклад - Перемоги, 21 і Привокзальна 1-3, на Привокзальній двір при ремонті розширили, на Перемоги - проїзд рівно шириною в одну машину, як поставити на асфальті - не пройде і не проїде ніхто, то як людям бути???
Відповісти
За те, шо драконять власників авто у їх же дворах, де вони проживають, так і хочеться в писок дати, отому прищавому муніципалу..
Відповісти
Муніципали вже задовбали!!! Нас оштрафували на узбіччі дороги, а коли ми спитали де паркуватися відповів - на тротуарі. То якого до людей домахалися??? На фіг ми їм взагалі зарплату платимо? Як кличеш допомогти з чимось, то це не в їх компетенції, ми що вже в Раші?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку муніципали карали «автохамів». ФОТО
27 червень, 2019, 09:11