Що таке TRX-тренування і які переваги таких занять?*

Що таке TRX-тренування і які переваги таких занять?*
Для багатьох із нас спорт давно став невід’ємною частиною життя. А все тому, що завдяки спортивним заняттям ми стаємо здоровішими, енергійнішими, маємо гарний вигляд та почуваємося впевненими в собі. До того ж, сьогодні існує така велика кількість різноманітних видів спорту, що було б дивно не скористатися ними. Приміром, останнім часом особливою популярністю користуються тренування TRX, завдяки яким заняття спортом стають ще доступнішими.

В чому суть TRX-тренувань?

TRX-тренування проводяться за допомогою спеціальних петель, завдяки яким можна робити аеробні вправи, вправи на розтяжку, статичні вправи та силові тренування. Такі заняття, на перший погляд, здаються дуже простими та доступними, однак вони потребують значних зусиль та навіть підготовки від кожного. А все тому, що не всі здатні відразу витримати навантаження на тіло, що здійснюється під час тренування TRX. До того ж, в цьому випадку важливо правильно прорахувати рівень навантаження відповідно до вашої фізичної підготовки, стану здоров’я, аби уникнути будь-яких травм. Однак, підійшовши TRX-тренувань відповідально, вкінці ви зможете спостерігати приголомшливий результат. Адже, як уже доведено, TRX-тренування мають ряд переваг, серед яких:

• Навантаження на різні групи м’язів. Здавалось би, прості петлі створюють можливість для проведення великої кількості різних вправ, що дозволяє замінити повноцінне тренування в спортзалі.
• Відсутність обмежень у просторі та часі. Далеко не завжди є час та можливість їхати до тренажерного залу. Саме тому й були вигадані петлі, які можна носити з собою, кріпити на дерева, поручні, користуватися ним в приміщенні та на дворі. При цьому обладнання не займає багато місця.
• Низька вартість обладнання. Купивши таке обладнання один раз, ви зможете користуватися ним роками, цим самим зекономивши чимало коштів на відвідуванні спортзалу. Крім цього, дане обладнання можна використовувати у тренажерних залах для проведення індивідуальних чи групових тренувань, що лише підніме ваш рейтинг, а відповідно й дохід.

Де придбати обладнання для TRX-тренувань?


Насправді, купити дане обладнання може абсолютно кожен, адже продається воно як в спортивних магазинах, так і на різних сайтах. Однак, ви повинні розуміти, що без попередньої підготовки не варто починати заняття. Для початку ви повинні пройти навчання в інструктора і лише тоді приступати до TRX-тренувань. В такому випадку ви вбережете себе від травм та зможете максимально ефективно використати обладнання.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: здоров’я
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що таке TRX-тренування і які переваги таких занять?*
01 липень, 2018, 17:46