Чому СБПЧ необхідна для економії чорнил?*

Чому СБПЧ необхідна для економії чорнил?*
Щоб зменшити витрати чорнила, ви можете друкувати без жирного шрифту, не використовувати кольорові фарби чи навіть взагалі намагатися вмикати принтер якомога рідше. Однак навіть попри це ви бачитимете, що на оригінальні картриджі доводиться витрачати багато грошей. Чому ж так відбувається, і як споживачеві боротися з дорожнечею картриджів?

Секрети високої вартості картриджів

Компанії з виробництва чорнил витрачають великі кошти на дослідження різних видів пігментів. Вартість цих розробок і закладається у ціну кінцевого продукту.

Сьогодні провідні компанії продають самі принтери відносно дешево, а потім компенсують це дорогими чорнилами. Придбання техніки можна розцінювати лише як перший внесок. Далі потрібно буде здійснювати періодичні платежі в процесі користування принтером. Це класична модель «бритва-лезо», коли основний товар продається за низькою ціною, а основний прибуток виробник отримує від аксесуарів.

Втрати чорнил – ще одна проблема. При використанні деяких принтерів майже половина пігменту може лишитися в картриджі, перш ніж його доведеться викинути. Деякі принтери використовують значно більше чорнил в порівнянні з іншими моделями. Все це призводить до додаткових витрат.

СБПЧ для БФП як ефективний спосіб економії

Найпростішим та водночас ефективним способом скорочення витрат на придбання чорнил є встановлення СБПЧ для БФП Epson від https://www.inksystem.biz/ciss/epson/. Оформити замовлення з доставкою можна з території всього СНД. Компанія займається реалізацією витратних матеріалів для оргтехніки з 2006 року. Товари постачаються з Південної Кореї.

Виробники принтерів хочуть, щоб ви купували тільки дорогі оригінальні картриджі. Але у споживачів є вибір. Інший варіант – система безперервної подачі чорнил. В ній використовується набір великих резервуарів з фарбою, які можна повторно заправляти, а не викидати після спорожнення. Це дозволяє в кілька разів здешевити експлуатацію принтерів. За ціною одного фірмового картриджа ви можете отримати приблизно в 5 разів більше чорнил. Це особливо важливо, якщо споживач роздруковує матеріали часто і у великих об’ємах. Наприклад, така система може бути особливо корисною в офісах, навчальних закладах, різних громадських установах і т.д.

Використовуючи СБПЧ, ви робите корисну послугу не лише собі, а й оточуючому середовищу. Менше старих картриджів – менше відходів з хімічними речовинами. Це дуже екологічне рішення.

На додачу ви ще й економите час, оскільки не потрібно проводити заміну картриджів. Вартість обслуговування принтеру різко знижується, а використовувати його можна фактично безперервно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.