У Романюка розповіли, коли закриють школи

У Романюка розповіли, коли закриють школи
Через погодні умови в Луцьку, можливо, закриють школи - це станеться, якщо стовпчик термометра сягне 24 градусів морозу.

Про це йшлося 27 січня під час наради луцького міського голови Миколи Романюка з начальниками управлінь.

За словами Миколи Романюка, кожна аварійна служба повинна цілодобово чергувати на своїх місцях та моментально реагувати на виклики. Щодня, 24 години на добу по черзі, контролюватимуть ситуацію кожен із заступників міського голови.

Також Микола Романюк наголосив на тому, щоб кожен начальник управління здійснював контроль за ситуацією та у своїй структурі провів аналогічну нараду.

«Наголосити всім працівникам на тому що би вони будинковий обхід зробили, подивились, що в нас з вхідними дверима, що з вентиляційними отворами, щоб вони всі були закриті. Я вже говорив, що стосується бурульок і прибирання території – це повсякдення робота», - сказав Романюк.

Що стосується тепломереж, світла та питань житлово-комунального господарства, то мер Луцька зазначив, щоб в КП «Луцьктепло» цілодобово чергували інженерно-технічні працівники і оперативно реагували на позаштатні ситуації, а КП «Луцьксвітло» забезпечило безперебійну мережу освітлення в місті.

«Світлофори і все інше, щоби все працювало. По підприємству «Спецкомунтранс» - техніка є, все є. Плюс посипати тротуари, особливо їх, щоб люди могли спокійно ходити», - наголосив Романюк.

Також під час наради йшлося, що в тому разі, якщо стовпчик термометра сягне 20 градусів нижче нуля, то припиниться навчання в початкових класах луцьких шкіл, а якщо буде мінус 24 градуси, то припиниться навчання у всіх класах.

«Охорона здоров’я – особлива увага на роботу «швидкої», травмпунктів, проконтролюйте щоби були додаткові заходи з надання першої медичної допомоги. Ну і при обморожені, і переохолоджені, щоб все було забезпечено», - звернувся Романюк до начальника управління охорони здоров’я Федора Кошеля.

Заступник міського голови Лариса Соколовська повідомила, що синоптики прогнозують найнижчу температуру в Луцьку на 3-5 лютого. Тому вона ще раз наголосила, щоб підприємства «Луцькводоканал» та «Луцьктепло» посилили роботу аварійних служб в нічні години.

«По ЖЕКах ми написали розпорядження, щоби вони перевірили підвали будинків, холодне і гаряче водопостачання, і подача тепла по підвалах, і подивитись, щоби не було доступу осіб без місця проживання до підвалів, бо вони створюють багато непорозумінь», - зазначила Соколовська.

До слова, безхатченки зможуть погрітися й переночувати в теплі у спеціальних наметах неподалік Залізничного вокзалу в Луцьку, облаштовані рятувальниками обласного УМНС.

Також під час засідання начальники управлінь вирішили, щоб ситуацію координувати через групу оперативного реагування «15-80», бо ця служба є найперша, куди звертаються лучани про аварії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
цікаво звідки вони взяли, що температура повітря має знизитися до -24 аби закрити школу?? і взагалі навіщо її закривати? коли я вчилась то діти в 20 градусний мороз у школу вже не ходили, але вчителі яким платять зарплату на роботу виходили. Це типу під шумок вчителів у відпустку за свій рах. готуватися???? о як вигідно можна погодні умови використовувати.
Відповісти
Роботу теж потрібно закривати в такий мороз :)))
Відповісти
Останні новини
У Романюка розповіли, коли закриють школи
27 січень, 2012, 13:09