У центральному парку Луцька побудують три майданчики для волейболу

У центральному парку Луцька побудують три майданчики для волейболу
У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки у Луцьку планують облаштувати три майданчики для занять волейболом разом із невеличкими трибунами для глядачів, роздягальнями і душовими для спортсменів.

Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук, який уже встиг провести переговори із представниками волейбольних клубів міста.

Майданчики мають намір встановлювати поблизу спорткомплексу «Спартак», а три – аби там було можливе проведення змагань.

«Цього року плануємо облаштувати волейбольні майданчики. Це не потребує масштабних будівельних робіт. Але вони будуть з невеличкими трибунами для глядачів, з роздягальнями і душовими. Цього року ми вже не будемо починати робити роздягальні і душові. Волейболісти поки зможуть користуватися цим у спорткомплексі «Спартак», а наступного року добудуємо», – обіцяє радник Луцького міського голови.

Ігор Поліщук зазначає, що в планах також є дооснащення майданчика тренажерами для стріт-воркауту і створення у парку повноцінного місця для занять спортом.

Більше того, уже найближчим часом обіцяють зробити ремонт заїзду від вулиці Глушець до зоопарку і до спорткомплексу «Спартак».

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У центральному парку Луцька буде світловий тунель і майданчик для танців.

Головне фото – ілюстративне.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Масштаб" цього керівника з 200% щомісячною премією за "якісну" роботу - це проблема збудувати роздягальню і душову на спортмайданчику... Зніміть з цього суппер керівника премію за два місяці і ці суппер "складні" будівельні обєкти будуть готові до відкриття! Робіть для людей а не для себе!
Відповісти
і цим Укропи думають купити лучан? Які ж ви примітивні та убогі наперсточники
Відповісти