Сміттєспалювальний завод для Луцька коштуватиме щонайменше 65 мільйонів євро

Сміттєспалювальний завод для Луцька коштуватиме щонайменше 65 мільйонів євро
Аби спорудити у Луцьку сміттєспалювальний завод, необхідно 65 мільйонів євро.

Про це в інтерв’ю Інформаційному агентству ВолиньPost розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

За словами Поліщука, зараз місто проводить переговори з багатьма інвесторами, які розглядають Луцьк одним із потенційних місць для розміщення сміттєпереробного заводу.

«Є два типи – сміттєпереробний і сміттєспалювальний. Інвестору, який хоче спорудити сміттєспалювальний завод, цікаво його розмістити в межах міста. Ми перевіряємо репутацію цієї компанії. Бо при спалюванні сміття вона мусить чітко дотримуватися екологічних норм. Мусять бути фільтри Євро-6, все має бути безпечно, аби місто від цього не постраждало. Поки що ми на стадії переговорів з декількома інвесторами», – сказав Поліщук.

Він додав, що будівництво сміттєспалювального заводу для нашого міста і тієї кількості та морфології сміття, яку воно продукує, коштуватиме мінімум 65 мільйонів євро.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки би той завод не коштував, який би він не був - такі речі озвучувати повинен, ну, зовсім не якийсь радник. За всі часи існування чи то радянської, чи то вже теперішньої влади, керівництво чи то міста, чи області не опускалось до того, що за них то робила якась особа, в чиї функціональні обов'язки і близько то не входить. М'ягко кажучи - не передбачено, як протокольно, так і посадовими інструкціями, а з політичної точки зору за таким глашатаєм тільки би закурило . Кожний цвірчок повинен знати свій сучок !
Відповісти
Такі нісенітниці і може тільки "радник" доносити до відома. Бо що це за "завод" за 65 млн евро??? Коли такий же завод, який звичайно сповнює усі найсуворіші норми, сусідня Польща будує за приблизно 450 млн евро.
Ну хіба що наша "влада" готує нам Цукровий завод "БІС", ЩОБ ВЖЕ ДО КІНЦЯ ЗАТРУЇТИ НАС!!!
Відповісти
Останні новини
Сміттєспалювальний завод для Луцька коштуватиме щонайменше 65 мільйонів євро
08 липень, 2019, 17:55