На Волині у чоловіка вкрали авто

На Волині у чоловіка вкрали авто
У 28-річного мешканця Рожищенського району шахраї відібрали автомобіль.

Транспортний засіб постраждалий вирішив продати, тож, розмістив оголошення в інтернеті. Знайшовши покупця, хлопець приїхав до обласного центру на зустріч, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Оглянувши машину, потенційний покупець сказав, що вона йому подобається, тож він обов’язково її придбає. Однак зауважив, що грошей при собі у нього нема, тож потрібно проїхати до брата, аби взяти необхідну суму. Коли вони під’їхали до вказаного місця, на водія напали невідомі. Застосувавши газовий балончик, троє зловмисників викинули його з машини і втекли.

Ошуканий власник звернувся за допомогою до правоохоронців. У Горохівському районі автомобіль із викрадачами затримали працівники Державтоінспекції.

«У справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, – розповів заступник начальника слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин. – Проводиться досудове розслідування. За вчинене спритники можуть опинитися за ґратами на строк від п’яти до десяти років. До слова, один із них уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і цікаво як вони будуть розслідувати
Відповісти
Останні новини
На Волині у чоловіка вкрали авто
27 квітень, 2013, 13:02
Як прибирали Луцьк. ФОТО
27 квітень, 2013, 11:44