Лучани здобули «срібло» на вокальному конкурсі в Болгарії

Лучани здобули «срібло» на вокальному конкурсі в Болгарії
У Болгарії нещодавно відбувся міжнародний вокальний конкурс «Слов’янський вінець», з якого дитячий колектив "Волинські забавлянки" привезли "срібло".

На фестивалі пролунало майже чотири десятки композицій у виконанні дитячих колективів з усієї Європи, повідомляє Волинь Нова.

Волинь представляв колектив «Волинські забавлянки» Луцької музичної школи №2 під керівництвом викладача Оксани Годлевської.

Зазначають, її вихованці вже не вперше беруть участь у подібних заходах. Тож досвідчений педагог знає, чим привабити і багатонаціональну публіку, і вимогливе міжнародне журі.

Повідомляють, волиняни цього разу представили фольклорну композицію «Дай нам, Боже, в добрий час». Вона поєднує у собі автентичні пісні нашого краю, зібрані та розшифровані пані Оксаною.

Праця вчителя та старання дітей не були марними: «Волинські забавлянки» отримали диплом другого ступеня та кубок фестивалю.

Як нагороду дітям за гарний виступ організатори поїздки забезпечили дітям та батькам, які супроводжували їх у поїздці, цікаве дозвілля. Вони відвідали Варну, Золоті Піски, вдосталь поніжилися у хвилях Чорного моря і на все літо запаслися гарним настроєм та натхненням на подальші співочі перемоги.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лучани здобули «срібло» на вокальному конкурсі в Болгарії
09 липень, 2019, 20:50