Зеленський звільнив вісім волинських голів РДА

Зеленський звільнив вісім волинських голів РДА
Президент України Володимир Зеленський звільнив вісім голів райдержадміністрацій з Волині.

Відповідні розпорядження він підписав сьогодні, 9 липня, йдеться на офіційному сайті Адміністрації президента.

Зокрема, йдеться про звільнення головів Старовижівської РДА Анатолія Бринчука, Ратнівської РДА Андрія Харламповича, Ківерцівської РДА Валерія Ткачука, Горохівської РДА Юлії Гринчук, Володимир-Волинської РДА Наталії Василець, Ковельської РДА Віктора Козака, Шацької РДА Василя Голядинця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть невдовзі буде призначення нового голови ОДА...
Відповісти
А чому не звільнений Маневицький порохобот Линдюк?!
Відповісти
Цікаво яка ЗЕ Гнида подала цей список
Відповісти
І що найбільше мене вражає - все погане, жахливе, що робить зараз Зеленський, виправдовують за нього його ж виборці. Це як круто зомбований народ, вибачте, нарід, що йому гімно, а він їсть, облизується, та каже: «мммм, смачно, дайте ще»?!
Відповісти
Над Україною нависла небезпека. Прислужники путіна-коломойського-янека не змогли б прийти до влади і зробити переворот в Україні без нейролінгвістичного програмування наших мізків за допомогою новітніх секретних спецзасобів російських спецслужб. Одне зрозуміло - нас програмують на рівні підсвідомості - нав*язують образ "хорошої людини"(Зеленський) і "поганої людини"(Порошенко). Після такого впливу на мозок будь-яка справедлива критика "хорошої людини" відкидається зомбованим розумом, а навіть примітивна брехня на "погану людину" сприймається як істина. Як із цим боротися? Просто включити логічне мислення, воно не повинно слідувати набутим стереотипам "хороший-поганий". І шукати інформацію з різних джерел, а не тільки ту, що "лягає на душу". Як правило, розумніші люди швидше позбавляються від цього гіпнотичного стереотипу, а людям з обмеженим інтелектом це зробити важче, для них головне - зрозуміти, що засвоєні думки і судження не їхні, а нав*язані ззовні.
Відповісти
Так он только увольняет, а новых не назначает?
Відповісти
Остынь. Хохлы сами выбрали себе гетмана.
Відповісти