Кікбоксерка з Луцька виступить на чемпіонаті Європи у Італії

Кікбоксерка з Луцька виступить на чемпіонаті Європи у Італії
На чемпіонаті з французького боксу Сават у Мелітополі лучани вибороли призові місця, а одна із учасниць навіть отримала можливість представити країну у складі збірної.

Протягом 11 – 14 липня між собою змагалися дорослі, юнаки, кадети та юніори у розділі «Ассо». Про це повідомляє прес-служба відділу з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації.

Дисципліна, яка вже понад сімдесят років культивується у багатьох країнах світу, не оминула і спортсменів України, що також зробили свій вагомий внесок у її розвиток як на теренах, так і за кордоном.

Серед переможців – кікбоксера Анастасія Коновальчук, що посіла почесне перше місце у категорії 52 кілограми і увійшла до складу збірної команди України. Дівчина отримала можливість виступити на чемпіонаті Європи, який відбудеться цьогоріч в Італії.

Не поступилися суперникам і хлопці, зокрема, Владислав Капиш, який завоював 2 місце у категорії 56 кг, Назар Костюк, що виборов 2 призове у категорії 40 кг та Олександр Ласкавий посів третє місце у категорії 70 кг.

Між іншим, усі вони є вихованцями КЗ «ДЮСШ №2» міста Луцька, а тренує переможців Микола Мордик.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кікбоксерка з Луцька виступить на чемпіонаті Європи у Італії
16 липень, 2019, 19:33