Олександр Лазорко – новий голова Федерації важкої атлетики Волині. ФОТО*

Олександр Лазорко – новий голова Федерації важкої атлетики Волині. ФОТО*
В обласному керівництві важкої атлетики відбулися зміни: провідні тренери цього виду спорту запросили Олександра Лазорка очолити Федерацію важкої атлетики Волині.

Представлення нового голови Федерації відбулося під час поєдинків, присвячених пам’яті героїв аварії на ЧАЕС, у спорткомплексі фізкультурно-спортивного товариства "Колос".

Майже шістдесят важкоатлетів взяли участь у змаганнях на Кубок пам’яті героїв Чорнобиля, що в Луцьку відбулися втретє.

Заслужений тренер України Микола Авраменко представив Олександра Лазорка учасникам турніру і висловив переконаність, що він, як голова Федерації важкої атлетики Волині, сумлінно виконуватиме свої обов’язки, сприятиме розвитку важкої атлетики у нашій області, яка на теренах області є одним із провідних видів спорту. Це підтверджує те, що наші спортсмени-важкоатлети останніми роками жодного разу не програли командні змагання чемпіонату та Кубка України.

Олександр Лазорко у своєму слові запевнив присутніх, що важка атлетика йому близька і зрозуміла. Адже його тесть свого часу був членом олімпійської збірної СРСР. А старший син, навчаючись у школі, тренувався у Миколи Авраменка.

Тож у планах його, як голови Федерації важкої атлетики Волині – всебічне сприяння цьому виду спорту, поліпшення умов для тренувань, допомога спортсменам, аби вони і надалі показували високі результати на змаганнях усіх рівнів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лазорко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Олександр Лазорко – новий голова Федерації важкої атлетики Волині. ФОТО*
29 квітень, 2013, 13:40