Як зігріваєтесь в сильні морози? ПИТАННЯ ДНЯ

Як зігріваєтесь в сильні морози? ПИТАННЯ ДНЯ
Починаючи із 26 січня в Луцьку морозна погода. Найнижчу температуру повітря в обласному центрі Волині – до 25 градусів морозу – український Гідрометцентр прогнозує на кінець січня та перші дні лютого.

Цих вихідних стовпчик термометра опуститься до -13…-17 °C. Такий мороз дошкулятиме багатьом: навіть маючи теплий дім і теплу роботу, можна добряче змерзнути по дорозі...

«Як зігріваєтесь в сильні морози?» – запитав ВолиньPost у лучан.

Віктор Макаров, журналіст, заступник начальника відділу інформаційного відділу Луцькради, 60 років:

«На мою думку, хай краще буде така погода. Вона береже нас від інфекційних захворювань і епідемій, які гуляють вулицею. І дихати, звісно, легше.

Я гріюсь і рятуюсь від морозу тільки рухом, рухом і ще раз рухом, та активною життєвою позицією.

Сильніших морозів нам не треба. Те, що зараз є, – достатньо. Справа в тому, що на Волині велика вологість. Якби вона була менша, то можна було б миритися і з нижчою температурою».

Юлія Василюк, художниця, 22 роки:

«Такі приємні відчуття, коли ти з теплої домівки відкриваєш двері на вулицю і вдихаєш це холодне, морозне повітря. Ідеш по засніжених вуличках, і при цьому мерзнуть руки, і ти намагаєшся їх кудись сховати подалі від морозу.

А ще смішно, коли люди покриваються інеєм. І сам йдеш такий посивілий.

Коли дуже великі морози, намагаюсь сидіти вдома і починаю одягати на себе усі теплі светри, накриваюсь ковдрою, беру на руки теплу кицьку, яку звати Жора, лежу на ліжку і п’ю теплий чайок. А ще краще, коли до чаю є солодощі. А коли лежання набридає, йду до комп’ютера разом з котом і ковдрою.

Але я вважаю, що найкраще грітися з коханою людиною. При цьому не треба п’ять светрів і того всього, що я перерахувала вище...»

Юрій Сілюк, байкер, 37 років:

«Взагалі я дуже теплолюбний. Тому зараз без потреби з дому не виходжу. Але от вчора приперло, і я поїхав у гараж, прогрів мотоцикла і поїздив по снігу. Таким чином і нагрівся, і отримав задоволення "вище голови".

Бухати – це однозначно зло, тим більше в морозну погоду. А от велика кількість чаю, і ще з чимось смачним – оце смакота і хороший спосіб зігрітись.

Якщо будуть сильніші морози, то виходитиму з дому тільки у випадку крайньої необхідності :)»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дідусь, 87 років. Підтримую Юлію Василюк, що найкраще грітись з коханою людиною. Але така не завжди є під рукою. Її може замінити 150 гр. горілки з бутербодом. Але це тимчасове зігрівання, а з коханою можна грітись цілу ніч і це тепло залишається увесь день. А є молоді, які вже не гріються, так як Юля. Анекдот: четверта ранку, двоє молодих в ліжку пють каву.
- Він. Ти би хотєла бить мужчіной?
- Вона. А ти хотєл би?...
Відповісти
Кохану людину не заміниш бутербродом, а ще більше не заміниш горілкою;) А на рахунок тепла, правда)) інколи воно залишається і довше.
Відповісти
А цікаво, Макаров гріється так, як Юля Василюк, з коханою?
Відповісти
Гарячий чай, 3 светра, безрукавка, рукавиці, і навушники (щоб вуха не мерзли) допомагають зігрітися на роботі (в офісі) :)
Відповісти
А мені подобається коли мороз дуже крепко залазить в ніс, та робить льодяники, і коли крутиш носом воно так приємно потріскує :)
Відповісти
Юля Василюк сприймає все буквально, не розуміючи жартів. А ще й художниця! Грітись з коханим треба обережно, щоб не було побічних наслідків.
Відповісти
Останні новини
Як зігріваєтесь в сильні морози? ПИТАННЯ ДНЯ
27 січень, 2012, 15:45