5 помилок при виборі чоловічого костюму*

5 помилок при виборі чоловічого костюму*
Перш, ніж йти за костюмом у найближчий магазин, відвідайте сайт спеціалізованого онлайн-бутіка https://alfa-collection.ru/. Тут ви знайдете унікальні речі і принаймні зрозумієте що саме вам потрібно. Консультанти онлайн допоможуть зрозуміти на що саме треба звертати увагу при виборі чоловічого костюму. А в цьому матеріалі поговоримо при основні помилки при купівлі костюму.

Помилка 1

Якщо при виборі костюму ви дивитесь на себе у дзеркало, і вам не вельми до вподоби те, що ви бачите у відображенні, навіть якщо ви не розумієте чому саме вам не подобається костюм, не купуйте цю річ. Чоловічий костюм – це ваші лати, ви повинні відчувати себе так, наче виглядаєте на мільйон. Не купуйте костюм, що виглядає на вас нормально, а інші вам намагаються його нав’язати. Костюи маж робити ваші плечі ширшими, талію вужчою, і відчувати себе ви маєте на мільйон. Якщо це не так, довіртесь власній інтуїції і не купуйте «не вашу» річ.

Помилка 2

Не розуміти визначення костюму. Костюм – це парна річ (брюки та піджак), що виконані з однієї тканини та повністю підходять одне одному. Якщо ви плануєте зекономити та купити окремо піджак і брюки, то це вже не буде костюмом, навіть якщо в окремих випадках можуть пасувати разом.

Помилка 3

Не видаляти захисні шви. Вони спеціально наносяться для того, щоб попередити пошкодження при транспортуванні нових піджаків. Ви їх помітите на лацканах, на піджаках, особливо на нагрудних, на шліцах. Коли ви починаєте носити піджак, спершу зніміть ці шви. Але є місця, де їх бажано залишити. Це наприклад шви на кишенях, котрими у піджаках чоловіки не користуються. На нагрудній кишені навпаки потрібно зняти шов, бо ви у неї будете ставити хустинку.

Помилка 4

Не видаляти ярлики та шеврони. Звісно, купивши костюм від відомого дизайнера, є бажання підкреслити це оточуючим, і деякі чоловіки не знімають нашивки з іменем автора виробу з рукавів. Це помилка, зріжте його.

Помилка 5

Обирати костюм, який не сидить на вашій фігурі. Звісно, підігнати на животі чи у плечах під власні пропорції костюм можна, але якщо ви одразу бачите, що костюм сів на тіло погано, краще відмовитись від такого вибору.

На останок можна сказати про те, що костюм має бути функціональним, відповідати міроприємству, личити чоловіку. Ви повинні відчувати себе красивим та стильним чоловіком у новому костюмі. І пам’ятайте основну річ, костю – лише частина загального образу чоловіка, ідеї, котру він транслює світові. Значення матиме весь образ, тобто важливою буде ваша зачіска, взуття, сорочка, котру ви оберете під піджак, аксесуари. Образ має бути гармонійним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: костюм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.