У Нововолинську хлопці грабували жінок. ФОТО

У Нововолинську хлопці грабували жінок. ФОТО
На Волині затримали двох молодиків, які скоювали розбійні напади на жінок.

У списку їхніх «подвигів» також пограбування із застосуванням насильства та крадіжки, ‒ повідомляють у прес-службі волинської міліції.

46-річна мешканка Нововолинська у пізній час поверталася з роботи додому. Однак, безперешкодно дійти до домівки їй не вдалося. На жінку напали двоє молодиків. Зловмисники вдарили її скляною пляшкою по голові та, діставши ніж, почали вимагати цінні речі. Хлопці зняли із жінки пальто, забрали сумочку, в якій знаходилися особисті речі та мобільний телефон.

Цього грабіжникам виявилося замало, тож вони вирішили зірвати із вух жінки золоті сережки. Отримавши те, що хотіли, ті пішли геть, а жінка змушена була звернутися за допомогою до лікарні.

Наступного дня жертвою аналогічного злочину стала 56-річна місцева мешканка, на яку нападники накинулися поблизу автобусної зупинки. Діяли за тим же сценарієм: повалили жінку на землю і, погрожуючи ножем, забрали срібну каблучку, годинник, черевики та сумку.

Оперативники Нововолинського міського відділу УМВС України у Волинській області, провівши ряд заходів, затримати зловмисників. Ними виявилися мешканці сусідніх районів – 1988 та 1990 років народження. Молодики тимчасово жили у Нововолинську, де і скоювали розбійні напади на громадян. Обидва в минулому притягувалися до кримінальної відповідальності, один – за розбій, інший – за крадіжку з проникненням.

На квартирі в одного із співучасників злочину правоохоронці виявили відібрані у жінок речі. Проте золоті вироби зловмисники вже встигли здати в місцевий ломбард.

«Зловмисники уже зізналися у скоєнні восьми злочинів, серед яких ‒ розбійні напади, пограбування із застосуванням насильства та крадіжки, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук. – На запитання, чому вони стали на злочинний шлях, один із затриманих повідомив: працювати за 1200 гривень не збирався. Тому й почали шукати «легкі» гроші. Наразі щодо підозрюваних обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
...а черевики нафіга ???
Відповісти
Останні новини
У Нововолинську хлопці грабували жінок. ФОТО
29 квітень, 2013, 14:41