Помер чоловік Тіни Кароль

Помер чоловік Тіни Кароль
У Києві помер чоловік співачки Тіни Кароль Євген Огір.

Євген Огір помер на 33-му році життя, ‒ пише ТСН.

Декілька днів тому співачка привезла чоловіка додому з Німеччини ‒ лікарі сказали, що вони більше не можуть нічим йому допомогти. У Огіра був рак шлунку.

На офіційному сайті співачки зараз‒ фон у вигляді аркушу з зошиту у клітинку. Вгорі напис «Помню», написаний ніби червоною помадою, та відбиток від поцілунку. Грає пісня Кароль з такою ж назвою «Помню».

Наприкінці 2012 року в інтервʼю Каті Осадчій Тіна Кароль зізналась, що рік був важким для неї через важку хворобу чоловіка. Співачка тоді розповіла, що ситуація була настільки серйозною, що лікарі не давали жодних гарантій і одужання чоловіка стало справжнім чудом.

Нагадаємо, що Тіна Кароль стала дружиною Огіра в січні 2008 року, а в листопаді у них народився син Веніамін. Познайомилася вони, коли Тіна прийшла до Євгена як до продюсера. Євген згадував, що Тіна була у дуже незвичайному костюмі і відразу запала йому в душу. В інтервʼю вони неодноразово згадували про сімейне щастя, будували плани на життя. Останні роки Огір був продюсером Тіни Кароль, до роботи з нею він працював на каналі «М1», зокрема в проекті «Твій формат».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З однієї сторони жаль. Він якраз витягнув Тіну Кароль із того западу, що у неї був. І її завжди показують на каналі М1. Що буде із нею зараз невідомо.
Відповісти
Тіна - талановита, голосиста співачка, до того ж із харизмою. все у неї буде добре, головне, щоб бог здоровя давав і терпіння змиритись з тяжкою втратою. А вам, Слухач, потрібно навчитись співчувати, а не починати планувати за когось його життя
Відповісти
Що всі виконавці тусуються із своїми продюсорами. Це так заведено?!!7
Відповісти
Дуже співчуваю. .. Не дай вам Бог втратити близьку людину та ще таку молоду. Як не соромно над чужою бідою сміятися?!
Відповісти
Царство Небесне!!!!!... :(
Відповісти
Дужу прикро.Прийми самі щирі співчуття.
Відповісти
От дивуюся, чесно!Народ, в людини,в жінки, в першу чергу, помер чоловік, з яким вона одружена та має дитину...! А ви..., Вам аби..., яка б вона не була, якби не складалась її доля-це її життя, не нам судити!А в Луцьку, на Волині без цього не проживуть,як не обісруть, вибачте,але це тупо та ницо. Дивіться під свої носики, отам критикуйте. Як в неї складеться з творчістю-це не Ваше діло!!! А суто її, Ви собі тут роботу знайдіть достойну, а тоді виписуйте!
Відповісти
Останні новини
Помер чоловік Тіни Кароль
29 квітень, 2013, 16:54