З ТВі йде відразу 31 журналіст. ВІДЕО

З ТВі йде відразу 31 журналіст. ВІДЕО
З телеканалу ТВі вирішили звільнитися понад 30 журналістів.

Про це журналісти заявили біля приміщення ТВі, зачитавши свою заяву, - пише Українська правда.

Вони нагадали, що впродовж тижня профспілка журналістів очікувала початку переговорів з керівництвом. У разі успішного проведення переговорів журналісти були готові припинити страйк і відновити свою роботу.

"Остаточно можливість початку переговорів була зірвана через вручення Олегом Радченком письмового ультиматуму про вихід в ефір Мустафі Найему під загрозою звільнення", - йдеться у заяві.

"Ми не вбачаємо далі за можливе виконувати свої професійні обов’язки на каналі, оскільки не можемо гарантувати нашому глядачеві надання об’єктивної та неупередженої інформації, і вважаємо, що люди, які називають себе власниками та менеджерами каналу, зруйнували репутацію ТВі. У цій ситуації ми бачимо єдиний прийнятний для нас вихід - піти", - додали журналісти.



У свою чергу лідер профспілки журналістів Мустафа Найем розповів, що журналісти очікують приєднання до заяви редакції програми "Знак оклику".

Журналісти цієї програми ухвалять своє рішення у вівторок, оскільки їм пообіцяли, що результати розслідування про ситуацію з ТВі, яке вони проводять, будуть видані в ефір.

Серед репортерів, які поставили свої підписи під заявами про звільнення, - Мустафа Наем, Віталій Гайдукевич, Роман Недзельський, Анастасія Станко, Юлія Банкова, Ірина Славінська та інші.



Нагадаємо, 23 квітня власник телевізійного каналу ТВі Костянтин Кагаловський заявив про рейдерське захоплення телеканалу.

Того ж дня керівництво каналу не пустили в приміщення, де розташована редакція ТВі, а журналісти оголосили страйк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ, ТВі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Товарищ Берия почему не розстреляли? Срочно и всех!!!!! в радиусе 100 м.
Відповісти
Хай взагалі закриють цей зомбоопозиційний канал! Це не канал а лайно!
Відповісти
в тебе в голові лайно, тролик ПРдунівський
Відповісти
Читаєш деякі коменти і стає соромно що народився у нашому славномо древньому місті. Як так сталось що першу скрипку практично на усіх сайтах повязаних з Луцьком і Волинню веде усіляка юдінсько-александровська срань з інтелектом на рівні ротного старшини, звезена свого часу з усіх кінців совка. А корінним волинянам плювати. Соромно панове.
Відповісти
Отак, а Інтер рулить))), оце країнка...
Відповісти
Я з повагою відношуся до Портникова і вірю йому. Також думаю. що рятувати канал від продажу Медведчуку потрібно було будь-якими методами. Це конфлікт інвесторів, а Шеремет і Мустафа вплутали в нього журналістів. Коли з каналу вигнали Кіпіані і Сенкевича, де була їхня солідарність.
У мене склалося враження, що дехто просто мав отримати відсоток з продажу. а тепер скаженіє.
Відповісти
Останні новини
З ТВі йде відразу 31 журналіст. ВІДЕО
29 квітень, 2013, 19:55