У Луцьку водій маршрутки не взяв у салон жінку з візочком

У Луцьку водій маршрутки не взяв у салон жінку з візочком
Водій маршрутки №24 відмовився брати у салон жінку з дитячим візочком.

Про це Ольга Зайчук повідомила у Facebook-спільноті “Теревені про Луцьк”.

“На зупинці вул. Цукрова, водій відмовився відчиняти задні двері і брати пасажирів з дитячим візком, аргументуючи тим , що в маршрутку з візком не можна. Зачинив передні двері та поїхав. Зважаючи на те, що це єдина маршрутка, якою можна дістатись на 33-й. У цій маршрутці достатньо місця в кінці салону для компактно складеного візка, щоб не заважав заходити/виходити пасажирам. На наступний день попросила пояснити водія, чому не можна саме в його маршрутці (бо жоден водій, з усіх хто їздить за цим маршрутом, ніколи не відмовляв) їхати з дитячим візком. Проверещав, щоб прочитала витяг з міської ради, який роздрукований висить в салоні”, — йдеться у повідомленні.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звертаюся до нелегітимного псевдомера Пустовіта - або пиши заяву, брехло, або повертай 5 грн. Коли за тобою прийдуть - буде пізно, народ не прощає.
Відповісти
Ще одне створіння поступило так само,ми з жінкою і дитиною 21.07.2019 року приблизно 18:30 год на зупинці громадського транспорту що навпроти ЗОШ #2 що по вул. Львівська хотіли сісти в маршрутку #24 і показали водію щоб відкрив задні двері щоб занести каляску,но воно показало щоб ми чекали наступну маршрутку закрило передні двері і поїхало дальше,хоча маршрутка була майже пуста!!!! Карочє слабе недоразвите створіння!
Відповісти