Кар’єрний ріст в Eldorado – мрія, що може стати реальністю*

Кар’єрний ріст в Eldorado – мрія, що може стати реальністю*
Напевно, чи не кожен з нас мріє про ідеальну роботу, яка буде приносити не лише гроші, а й задоволення. Хочеться, щоб колектив був дружньою командою, а для кожного працівника була створена можливість кар’єрного росту. Для когось такі думки залишаються лише мріями, а для вас можуть стати реальністю. Адже компанія «Eldorado» дає можливість кожному побудувати кар’єру від звичайного продавця-консультанта до HR Ельдорадо (менеджер по персоналу).

Як розвиватися в компанії Eldorado?

Насправді, уже на протязі тривалого часу всі великі компанії за кордоном ставлять на перше місце розвиток персоналу та корпоративну культуру. Як результат – приріст матеріального прибутку компанії. Прикладом такої системи в нашій країні якраз і являється Eldorado. Саме тут, крім офіційного працевлаштування, стабільних виплат заробітної плати, на кожного працівника чекає:

1. Кар’єрне зростання. Ви маєте можливість влаштуватися на роботу продавцем і, завдяки навчанню, стати керівником вищого рангу. Головне – бажання вчитися та розвиватися.

2. Навчання всіх працівників компанії. Компанія дбає про навчання кожного працівника і для цього проводить внутрішні тренінги, запрошує кращих експертів для корпоративного навчання, забезпечує участь у тренінгах, конференціях, лекціях. Крім цього, кожен співробітник має можливість вивчити англійську мову в корпоративному форматі.

3. Професійний розвиток. Завдяки спеціальній модульній програмі «Forsage» працівники компанії розвивають управлінські компетенції, навики особистої ефективності та крос-функціональної взаємодії. Що стосується управляючих магазинами, то для них розроблена програма, що включає тренінги з управління персоналом, прийняття ефективних рішень та операційного управління. Ну а HR Ельдорадо проходять підготовку в Школі майбутніх управляючих.

4. Саморозвиток. Кожний працівник компанії має доступ до електронних матеріалів, курсів, публікацій, літератури, відеоуроків та вебінарів і може в будь-який час користуватися цими ресурсами задля свого професійного розвитку.

Крім величезних можливостей для навчання, працівники Ельдорадо являються частиною корпоративної культури компанії. Для цього організовуються спеціальні розважальні, світкові заходи з нагоди різних подій. Таким чином налагоджується взаємодія між працівниками та працівників з керівництвом. Ну а скористатися всіма цими можливостями, насправді, може кожен. Головне – бажання працювати в компанії Eldorado.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Ельдорадо
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.