Юні луцькі спортсмени відпочивають в Буковелі. ФОТО

Юні луцькі спортсмени відпочивають в Буковелі. ФОТО
Вихованці луцької спортшколи, які представляли місто на чемпіонатах України та здобули залікові очка та медалі, відпочивають в Буковелі.

Спортсмени КЗ "СДЮСШОР плавання Луцької міської ради" другий тиждень поспіль оздоровлються у літньому таборі в селі Поляниця, - повідомляє Департамент сім`ї, молоді та спорту Луцької міськради.

"Плавці проживають в готельному комплексі "Ра", який знаходиться в центрі самого Буковеля, висота до 700 м над рівнем моря, вони насолоджуються чистим повітрям та казковими краєвидами гір і височин. Багато дерев різних видів, роблять повітря чистим та насищенним киснем", - йдеться у дописі.


Відповідальний за відпочинок спортсменів - тренер-викладач Сергій Максимюк, підготував для спортсменів програму оздоровлення з комплексом загально-розвиваючих вправ, щоб спортсмени не втратили спортивну форму.

Окрім тренувань, учні відвідують цікаві екскурсії, приймають сонячні ванни, оздоровчі бані, щоб нормалізувати психологічний стан та відновити сили для нових звершень в плаванні.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.