Президент наказав волинянам розбудовувати кордон і лікарні

Президент наказав волинянам розбудовувати кордон і лікарні
Президент України Віктор Янукович підписав доручення про вирішення актуальних питань соціально-економічного розвитку Волинської області у 2012 році.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

У документі виокремлено низку соціальних об’єктів регіону, на спорудження яких держава виділить кошти. Зокрема, глава держави зазначив: пріоритетними є розбудова державного кордону (ПП «Заболоття», «Гута» та «Хрипськ»), обласний перинатальний центр у Луцьку, блок «А» Іваничівської центральної райлікарні (у структурі Нововолинського госпітального округу), навчально-виховний комплекс у 55-му мікрорайоні Луцька, котельня у Ковелі, реставрація пам’яток культурної спадщини, дооснащення закладів охорони здоров’я, фінансування заходів з енергозбереження та інші.

«Таке рішення Глави держави – ще один важливий крок у реалізації послідовної політики на зміцнення регіонів», - вважають в облдержадміністрації.

Нагадаємо, відповідне доручення підписано Президентом 28 грудня 2010 року, яке успішно реалізовано в області за підтримки держави.

«Маємо комплекс завдань на поточний рік та абсолютну підтримку і розуміння Главою держави потреб волинян», - констатують у прес-службі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бла-бла-бла-бла-бла!
Вибачте, не хочеться писати гірших слів.
Особливо про РОЗУМІННЯ ГЛАВОЮ ДЕРЖАВИ ПОТРЕБ ВОЛИНЯН!!!
Відповісти
Останні новини
Президент наказав волинянам розбудовувати кордон і лікарні
27 січень, 2012, 18:14