«Богдан Моторс» передасть черговий шкільний автобус на Волинь

«Богдан Моторс» передасть черговий шкільний автобус на Волинь
ДП «АСЗ №1» АТ «АК« Богдан Моторс» уклали договір на поставку шкільного автобуса «Богдан А22412» із Зімнівською сільською радою Володимир-Волинського району Волинської області.

Про це пише прес-служба підприємства корпорації «Богдан Моторс», – повідомляє trust.ua.

Тендер на закупівлю відбувався через систему ProZorro і після надання всіх необхідних документів саме луцький «Автоскладальний завод №1» зміг запропонувати кращу ціну за автобус, а також надати весь перелік необхідних документів.

У контракті термін поставки автобуса зазначено до кінця 2019 року, але завод планує поставити транспорт найближчим часом, щоб діти змогли, наприклад, поїхати на цікаву екскурсію.

Замовнику буде поставлено автобус «Богдан А22412» - сучасний вітчизняний шкільний автобус, який відповідає екологічному стандарту Euro 5, з кількістю місць для сидіння 29 або 31 (в залежності від виконання), обладнане відповідно до всіх вимог, які пред'являються до шкільного транспорту в Україні .

Слід зауважити, що об'єднані територіальні громади Волині, які в цьому році отримають шкільні автобуси, купувати його самостійно.

Цього року постанову Кабінету Міністрів України передбачає передачу цих коштів органам місцевого самоврядування. Сума співфінансування з місцевого бюджету має становити не менше 10%.

Зараз парк шкільних автобусів Волинської області налічує 202 одиниці, забезпечують підвезення до місця навчання і додому 12298 учнів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.