Бюджетне рішення для прихильників здорового способу життя: Samsung планує випустити недорогий фітнес-трекер зовсім скоро*

Бюджетне рішення для прихильників здорового способу життя: Samsung планує випустити недорогий фітнес-трекер зовсім скоро*
Компанія Samsung повідомила, що найближчим часом планує випустити новенького бюджетного «брата» для функціонального фітнес-трекера Galaxy Fit. Інноваційне рішення точно сподобається тим прихильникам здорового способу життя, які не готові розпрощатися з кругленькою сумою заради нового спортивного аксесуара.

За прогнозами представників відомої корейської корпорації, новий недорогий браслет з’явиться на полицях популярних магазинів зовсім скоро – вже в другому кварталі поточного року.

Недорогий фітнес-трекер багато в чому буде схожим на свого попередника Galaxy Fit. Серед найголовніших відмінностей виробник згадує вагу, монохромний дисплей і менш потужний акумулятор девайса.

Придбати розумний годинник чи фітнес-трекер від Samsung чи іншого бренду можна в «Шо» – популярному інтернет-магазині доступної, якісної та функціональної техніки.

Що відомо про бюджетну новинку

Інформації про новинку в мережі наразі достатньо. Втім, компанія Samsung не поспішає розкривати всі карти для майбутніх користувачів недорогої, але корисної розробки.

Схоже, новинка буде звичайним фітнес-трекером з класичним набором можливостей та технічних характеристик. Головною її «родзинкою» стане саме доступна ціна.

• Новий фітнес-трекер від Samsung підтримуватиме всі необхідні для комфортних занять спортом функції. Так, трекер зможе слідкувати за індивідуальними біоритмами власника, контролювати частоту серцебиття, аналізувати графіки сну та активності.

• Дизайн новинки відповідає кращим традиціям корейського гіганта. Жодних зайвих деталей, компактні розміри, елегантний ремінець та невеликий монохромний дисплей – саме так можна описати довгоочікуваний бюджетний трекер. Швидше за все, він буде доступний для користувачів відразу в трьох кольорах: класичному чорному, яскравому жовтому, елегантному і витонченому білому.

• Попри невисоку ціну, новинка зможе похвалитися високими показниками захищеності. Вона не боїться вологи, пилу та бруду, тому ідеально підходить для тренувань просто неба.

• Вага фітнес-трекера – всього 15 грамів. Отже, під час занять спортом він точно не викликатиме відчуття навіть мінімального дискомфорту.

Якою буде ціна на фітнес-трекер у європейських країнах поки що невідомо. Втім, Samsung обіцяє, що вартість корисного гаджета стане приємним сюрпризом для всіх майбутніх покупців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Samsung
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бюджетне рішення для прихильників здорового способу життя: Samsung планує випустити недорогий фітнес-трекер зовсім скоро*
29 травень, 2019, 16:53