Металочерепиця – якісний покрівельний матеріал за мінімальну ціну*

Металочерепиця – якісний покрівельний матеріал за мінімальну ціну*
Уже минуло чимало часу з тих пір, коли будинки накривали соломою чи очеретом. І сьогодні на зміну природнім матеріалам прийшли більш надійні та якісні, провідне місце серед яких займає металочерепиця.

Чим зумовлена популярність цього покрівельного матеріалу?

Почнемо з того, що металочерепиця досить швидко стала найбільш затребуваним покрівельним матеріалом як за кордоном, так і в межах нашої країни. І сьогодні замовити маталочерепицю в Україні можна без зайвих труднощів, просто перейшовши на популярний покрівельний сайт roof-art.com.ua, де підібрані практично всі види металочерепиці та комплектуючих до неї. Ну а популярність металочерепиці обумовлена цілим переліком переваг, серед яких:

1. Величезний асортимент кольорів. Завдяки сучасним технологіям виробництва, стало можливим виготовлення металочерепиці в найрізноманітніших кольорах. До того ж, різні моделі такої покрівлі відрізняються не лише відтінками, а й формами, серед яких найбільш популярними являються форми з плавними хвилеподібними лініями та з нестандартним високим рельєфом.

2. Висока якість. Мова йде не лише про сам матеріал, з якого виготовляється покрівля, а й про якісне полімерне покриття, що робить металочерепицю стійкою до різних перепадів температур, корозії та вигоряння.

3. Тривалий термін експлуатації. На відміну від інших покрівельних матеріалів, металочерепиця може служити до 50-ти років, тоді як термін експлуатації профнастилу в 2 рази менший.

4. Простота монтажу. Металочерепиця має малу вагу. До того ж, уже на виробництві вона ріжеться на однакові за розміром листи, що значно спрощує процес доставки та встановлення. Крім цього, для монтажу металочерепиці не знадобиться якесь спеціальне обладнання – достатньо мінімального набору інструментів.

5. Доступна ціна. В цьому випадку ціна та якість мають ідеальне співвідношення. Адже мателочерепиця коштує досить дешево, при цьому служить дуже довгий час.

Де купити якісну металочерепицю?

Як уже зазначалося, оптимальним варіантом стане співпраця з такими покрівельними компаніями, як «РУФ-АРТ», замовити металочерепицю в яких можна не виходячи з дому. Завдяки такій співпраці ви скористаєтесь наступними плюсами:

• Величезний асортимент металочерепиці різних кольорів та форм з фотографіями та характеристиками.

• Доступні ціни.

• Професійні консультації з приводу підбору покрівельного матеріалу.

• Отримання гарантій на якість матеріалу, термін експлуатації та надійність монтажу (якщо такі послуги надавалися).

• Швидка доставка обраного товару.

Завдяки такому сервісу уже за лічені дні ви зможете почати роботу з монтажу нової покрівлі для вашого приміщення.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Металочерепиця – якісний покрівельний матеріал за мінімальну ціну*
29 липень, 2018, 17:02