Як ви обідаєте під час робочого дня? ПИТАННЯ ДНЯ

Як ви обідаєте під час робочого дня? ПИТАННЯ ДНЯ
Ознака шаленого сучасного життя – постійний брак часу. Не встигаєш всього зробити, не встигаєш з усіма побачитися, часом не встигаєш навіть пообідати.

У світі на допомогу тим, хто спішить, але хоче поїсти, давно придумали «фаст-фуди» - заклади громадського харчування, де усе зроблено для того, щоб поїсти швидко. Потроху більшає їх і в Луцьку – наприклад уже в цьому році в районі 33 кварталу відкрили сендвіч-бар.

Хоча багатьох і таких формат «перекусу» не влаштовує. Комусь задорого, комусь не байдуже власне здоров’я…

«Як ви обідаєте під час робочого дня?» - запитав ВолиньPost у лучан.

Анна Єкименко, репортер інтернет-видання «Волинський інформаційний портал», 23 роки:

«Часом так складається, що просто фізично не встигаю поїсти. Якщо під час обіду знаходжусь в міській чи обласній раді, то звісно, намагаюсь зайти в їдальні, аби не їсти щось в сухом’ятку. Якщо ні, то обідаємо з колегами на роботі. Зараз всі поприносили з дому домашню консервацію, а решту – купуємо. Я консервації приношу одразу по кілька банок.

Часто беремо салати на вагу, курку-гриль, ковбасу на канапки чи сало з дому приносимо. З дому беру з собою щось рідко – зазвичай зранку їду не в офіс, а «на подію».

Відак і витрачаю на обід - коли як. В середньому – не більше 15 гривень в день».

Богдан Гончарук, помічник луцького міського голови, 30 років:

«В мене немає постійного місця обіду, і в мене не має такого, що я кожного дня обідаю. Звичайно користуюсь послугами нашої профспілкової їдальні. Як там готують – подобається.

«Тормозків» з дому, як правило не беру. В кабінеті чай чи каву зроблю і п’ю, можливо, з печивом.

Комплексних обідів як правило не купую. Іноді тільки , перше, іноді тільки друге. В мене постійного меню не має. На гривень 15-20 можна поїсти в нашій їдальні».

Галина Войнаровська, начальник відділу медичного та особистого страхування у «Страховій компанії «ТАС», 39 років:

«Будучи на роботі я завжди намагаюсь пообідати. Часто бігаю додому їсти, бо живу неподалік, або беру щось з собою:салати з овочів, канапки, пиріжки. В нас є невеличка кухня і мікрохвильовка в ній, тому є всі можливості обідати більш-менш нормально.

Я – прихильник повноцінного обіду. Люблю, аби було перше, друге і, як то кажуть, компот. З’їсти борщ чи суп в обідню пору – дуже важливо. Але шкода, що інколи не виходить харчуватись як належно.

Інколи, буває, з колегами можна сходити в піцерію чи кафе. Там же, щоб пообідати чи перекусити, треба, як мінімум, витратити 20 гривень. І це якщо нічого конкретного не замовляти. Міськими їдальнями користуюсь рідко».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дуже цікаве питання дня. Як і новини. ВП! Вас чекає неймовірний успіх :)).
Відповісти
Ага. А ще, буває, захочеш, здавалося б розумну принципову людину щось запитати, в вона - раз! - каже: "та ну, буду я світитися, лучче в анонімних коментарях повоняю".
Відповісти
Обідаєте?!
Середньостатистичний студент десь чув це слово :D
Відповісти